Region

Svet

Miloš Bojanić: Pare ne dajem ni svojoj deci

Miloš Bojanić novogodišnje i božićne praznike provešće u Americi zajedno sa svojom porodicom. Iako je iza njega bila jako burna godina, pevač je obećao da će se mnoge stvari promeniti po njegovom povratku sa puta.

Miloš Bojanić: Pare ne dajem ni svojoj deci



"Stvarno mi je dosta svega. Ničim nisam zaslužio sve što mi se u poslednje vreme dešavalo. Prema svima sam uvek bio korektan, u mojoj karijeri koja traje 27 godina nije bilo mrlja i skandala. Smučilo mi se da čitam gadosti i gluposti o sebi. Strašno je i to što mi je uskraćeno da budem Deda Mraz toj sirotoj dečici u Domu za nezbrinutu decu u Bijeloj. Sve je to mnogo tužno i nemam reči kojima bih opisao koliko mi je žao zbog svega. Zar treba da jadikujem i da se pravdam? Neću više - rekao je Bojanić i dodao:

 "Ne pada mi na pamet da dajem keš koji će završiti ko zna gde. Neću da ulazim u to i da posle glumim detektiva koji treba da utvrđuje da li je novac namenjen nezbrinutoj deci stigao tamo gde treba. Znam da ta deca nemaju patike, nemaju šta da obuku i da im mnogo toga treba. Zato sam od direkora tražio da mi pošalje specifikaciju onoga što im je najpotrebnije. Hteo sam da im poklone odnesem pred novogodišnje praznike, da ih obradujem. Sa Milicom Mitrović je bilo dogovoreno da to snimi RTV Pink. Pa, ja ni mojim sinovima ne dajem keš, nego zajedno uložemo novac u ono što im treba."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>