Region

Svet

Anabela: Moja i Sašina veza nije imala perspektivu

Pevačica Anabela Bukva istovremeno važi za snažnu i krhku ženu. Posle razvoda od Gagija Đoganija sreću je pokušala da nađe pored nekoliko muškaraca ali bajke se nisu završavale srećno. Ipak, ona ne prestaje da zamišlja svog princa.

Anabela: Moja i Sašina veza nije imala perspektivu



"Iskreno, neko sam ko čvrsto veruje u ljubav na jedan bajkovit način. Tako sam učena i vaspitavana od malena a danas u ovo vreme kao majka dve ćerke potpuno sam u dilemi da li treba tako da ih vaspitavam... U svakom slučaju, lepo je kad uveče legneš i maštaš na bajkovit način i zamišljaš svog princa", rekla je Anabela.

Pevačica koja se nedavno obnažila za potrebe snimanja novog spota nedavno je raskinula vezu sa biznismenom Sašom Nedeljkovićem. "Skoro se završilo nešto u čemu sam uživala ali nije imalo perspektivu. Ja svakako stojim iza svake svoje odluke. Nisam radikalna, kod mene uvek preduđuju emocije", dodala je.

Anabela je nedavno izdala i singl "Ne zovi me": "Pesma je novogodišnji poklon svima koji me vole. Nije mi novi album primaran, mada polako preslušavam pesme i stavljam na stranu one koje mi se sviđaju. Nemam neke dugoročne planove, sve radim spontano i po osećaju i to se pokazalo kao dobitna kombinacija."

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

anabela

Povezane vesti:


>