Region

Svet

Željko Joksimović klečao pred Jovanom

Iako astrolozi u zvezdama nisu videli srećan kraj njihove ljubavi, Željko Joksimović ih iz dana u dan uverava da je njegova ljubav sa Jovanom Janković jača od svega!

Željko Joksimović klečao pred Jovanom



 Naime, Lane je u četvrtak uveče pred punim klubom kleknuo pred svoju dragu i otpevao joj njenu pesmu „Ljubavi“. Nije samo Jankovićeva imala osmeh „oko glave“ kada je njen verenik pevušio samo za njene uši, već i svi pristutni u „Sinemi“.
Voditeljki su se caklile oči u trenutku kada je Željko stajao ispred njenog stola i pred svima joj govorio koliko je voli, a i ona se verovatno na trenutak setila Lanetovog klečanja prilikom izgovaranja „da“. Sve to posmatrale su sa osmehom i Jovanine prijateljice, među kojima su bile i Marija Tarlać i Ivana Mišković, i uz vrisak pratile svaki Joksimovićev pokret.

Zanimljivo je da ovaj par nikada nije u javnosti baš toliko eksponirao svoju ljubav, osim samog zajedničkog dolaska na pojedine događaje, ali u poslednje vreme im, izgleda, odgovara da svi vide snagu njihovih emocija. Od iznenadnog raskida u martu i onda još bržeg pomirenja, verenički par kao da je procvetao, pa su tako zaboravili Jovaninu, kako se spekulisalo u medijima, navodnu avanturu sa košarkašem Aleksandrom Đorđevićem. Podsećanja radi, Željko je Jovanu zaprosio u februaru, a voditeljka je tada izjavila da je sve bilo jako romantično, dok detalje nije htela da otkriva. Skupoceni prsten bio je skinut sa njene ruke samo meseca dana kasnije zbog prekida veze, ali Jovana ga sada opet ponosno šeta.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>