Region

Svet

Prvi glas Srbije: Eliminacije i vikend iznenađenja (Video)

Prvi glas Srbije ulazi u svoju završnicu, a ove nedelje biće emitovane dve epizode najpopularnijeg muzičkog šoua.

Prvi glas Srbije: Eliminacije i vikend iznenađenja (Video)



U subotu uveče nastavljaju se eliminacije, pa će od preostalih 24 kandidata biti izabrano 18. Takmičari su ponovo podeljeni u grupe sa novim pesmama, a pojedinci su naravno opet imali puno zamerki.

Vlado Georgiev imao je malih problema sa svojom grupom, jer je jedan od njegovih takmičara odmah odustao, ne želeći da peva pesmu koja mu ne leži.

"Ne mogu da kažem da sam ljut, razumem ga. Samo mislim da nije korektan, ostavio je grupu na cedilu" - izjavio je Vlado.

Ni Lena baš nije imala lak posao sa  svojom grupom, jer je jedna od takmičarki rešila da napustu šou zato što nije mogla više da izdrži razdvojenost od svoje porodice. Na neki način žiriju je to dosta olakšalo posao, jer im je posle odustajanja ova dva kandidata ostalo da eliminišu još četvoro.

Pre nego što pokažu šta umeju, kandidati su imali zadatak da dovedu publiku u Beogradsko dramsko pozorište, što su uspešno obavili. Sala u pozorištu bila je ispunjena do poslednjeg mesta, pa su takmičari po prvi put nastupili u takvom ambijentu.

Bilo je  falševa, prijatnih i neprijatnih iznenađenja, kao i treme. "Ona je devojka na koju sam najviše ponosan u svojoj grupi", rekao je Mare za jednu od kandidatkinja, koja je briljirala pevajući čuveni hit "You're The One That I Want" iz filma "Briljantin".

Nakon eliminacija Prvi glas Srbje dobio je 18 polufinalista, koji će se u nedelju uveče takmičiti "jedan na jedan". Ko će se protiv koga takmičiti u sutrašnjem polufinalu, takmčari su saznali u emisiji kod Ivana Ivanovića. Tako da će od njih 18 koji se budu takmičili u nedelju uveče samo devet doći do finala. Šta se sve događalo i kojih devet kandidata ulazi u trku za pobednika, saznajte ovog vikenda.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>