Svet

Region

Biber nije hteo da stavi kondom, hteo je da oseti sve

Dok Džastin Bier  i njegov menadžment demantuju priče da je napravio dete 20-godišnjoj obožavateljki iz Kalifornije, Maria Jeter tabloidima otkriva sve sočne detalje njihova druženja u backstejdžu. Medijima je pokazala i tromesečnog sinčića za koga tvrdi da je Biberovo, a izjave medijima daju čak i članovi njene porodice.

Biber nije hteo da stavi kondom, hteo je da oseti sve



Marija je ispričala kako su je 25. oktobra prošle godine nakon Biberovog koncerta u Staples Centru u Los Angelesu dvojica njegovih telohranitelja pozvala da dođe u backstejdž.

"Odmah je bilo vidljivo da je privlačnost obostrana. Počeli smo da se ljubimo, a ubrzo mi je Džastin predložio da odem sa njim negde gde ćemo imati privatnost", tvrdi Jeter, koja je u to vreme imala 19 godina, dok je Biberu bilo 17.

Džastin Biber ima dete?!
Otišli su do kupatila i on joj je tada rekao da želi seks. "Rekao mi je da želi da vodi ljubav sa mnom i da će mu to biti prvi put. Čim smo ušli unutra, njegov se karakter drastično promenio. Dirao me i neprestano ponavljao da me želi je*ati do iznemoglosti. Tražila sam da stavi kondom radi zaštite, ali on nije hteo. Prema njegovim rečima, bilo mu je prvi put i želeo je sve da oseti", ispričala je Jeter i dodala kako je snošaj bio "jako kratak" - trajalo je svega 30-ak sekundi.

Marija kaže i kako je bilo očigledno da je Biberu bilo jako neugodno zbog prerane ejakulacije:

"Odmah je navukao odeću i odje*ao me kad sam ga pitala hoćemo li se ponovno videti, iako mi je ranije rekao da će mi dati svoj broj nakon seksa i da želi da me vidi na svim svojim budućim koncertima i da će mi dati propusnicu za backstejdž".

 Navela je i kako je, nakon što je saznala da je trudna, pokušala da kontaktira pevača putem njegovih predstavnika, ali nikad nije dobila odgovor.

Sudskom tužbom za očinstvo, koju je predala Vrhovnom sudu u San Diegu, traži od Bibera finansijsku pomoć, koja bi, prema pisanju američkih medija, mogla da iznosi milion dolara. Jeter kaže kako će test očinstva dokazati da je Biber otac njenog deteta. Sudsko saslušanje je zakazano za 15. decembar. Biberov tim kaže kako tužbu za očinstvo koju je devojka podigla još uvek nisu primili, a tvrdnje nazivaju štetnim i zlonamernim.m.

U medijima se oglasio i deda 20-godišnje MArije, Edie Markhaus, koji kaže kako je njegova unuka "iskrena, dobra osoba, koja nikad ne bi izmislila tako nešto". "Ima veliko srce, dobro je dete i stvarno voli tu bebu", izjavio je.

Viber

Izvor: Svet Plus


>