Region

Svet

Vesna Zmijanac: I pored Željka se ponekad osećam usamljeno

Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je u jednom intervjuu da je jako srećna na privatnom, ali i na poslogvnom planu. Zaljubljena je u svog 14 godina mlađeg dečka Željka Rstovića, a na tračeve o Željkovom vanbračnom detetu odgovara kroz osmeh.

Vesna Zmijanac: I pored Željka se ponekad osećam usamljeno



"Kome treba otac, neka se javi! Moj Željko klima glavom na sve te priče. Nismo o tome razgovarali. Ali, ja sam čuvena majka. Mnogo dece imam pored moje Nikolije. Ako ih ima i on, pa neka!" - izjavaila je Vesna i dodala da još uvek ne planira da se uda iako je u spotu za pesmu "Sokole" obukla venčanicu.

"Neka shvati ko kako hoće. Može da bude najava, može da bude generalna proba, ali ne mogu sada da razmišljam o venčanju. U ovom trenutku najvažnije mi je da predstavim nove pesme. Bilo bi lepo da se umnožim, da mogu sve da postignem, ali kako je to nemoguće, idemo jedno po jedno".

Iako je ispunjena pažnjom, ljubavlju i podrškom oko sebe, Vesna kaže da se ponekada oseća jako usamljeno, ali da je to za umetnike normalno stanje.

"Možda je teško poverovati u to, ali gotovo svi slavni ljudi su usamljeni. I ja se često osećam tako, bez obzira na to ko je pored mene. Nisam očvrsla, bez obzira na sve što me je u životu šibalo. Nisam očvrsla ni kada sam rodila Nikoliju, ona me je raznežila. Sva sreća da sam uvek bila stabilna osoba, samostalna i materijalno obezbeđena. Inače, ovako krhka i nežna, mada tako ne izgledam, ko zna kako bih se slomila".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>