Region

Svet

Aca Lukas: Nikada nisam bio pijan kao Danijela Vranić (Video)

Sinoćna emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" slobodno možemo reći da je bila jedna od najduhovitijih do sada. Gosti kod Ivana su bili pevač Aca Lukas, glumac Andrija Milošević i Džej Ramadanovski, a voditeljev smisao za humor dovodio je publiku, ali i goste u nekim momentima do suza.

Aca Lukas: Nikada nisam bio pijan kao Danijela Vranić (Video)



Prvo se u studiju pojavio Aca Lukas koji je govorio o svom koncertu u beogradskoj Areni koji će održati 3. novembra:

"Ovo nije koncert, i ne volim da ga tako zovem. U Areni će biti tradicinalna žurka. Prošle gosine sam imao narodnjačku žurku, ali ja sam odrastao na roku pa ćemo ove godine veoma zanimljive goste. Bora Čorba,Galija, Kiki Piloti,Kerber i drugi"- izjavio je Aca.

Ivan je Aci pustio nekoliko spotova domaće montaže sa pratnjom njegovih najvećih hitova, gde Danijela Vranić pije i tetura se, a Lukas je kratko prokomentarisao:

"Ja nikada nisam bio toliko pijan".

Zatim je u studio ušao glumac Andrija Milošević koji je izazvao opšte ovacije kod ženskog dela populacije. Ivan je pokušao da Andriju isprovocira sa pitanjima vezanim za Milana Kalinića i trenutnu situaciju koja mu se dešava, ipak glumac je u svom stilu odgovorio: "To su gluposti".

Uvek duhoviti i raspoloženi Džej uspeo je da nađe u publici nekog ko je niži od njega i pokloni mu kartu za koncert koji će održati 12. i 13. novembra u Sava Centru. Uživajte u Acinom izvođenju Džibonijeve pesme "Libar":

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>