Region

Svet

Anabela: Boli me uvo za brak

Pevačica Anabela Bukva trenutno promoviše svoj poslednji album "Igra sudbine", ne planira da se udaje iako joj u ljubavi sa Aleksandrom kako i sama kaže cvetaju ruže.

Anabela: Boli me uvo za brak



"Cvetaju, one jesenje, one su najlepše! Što se prinove tiče, dugo priželjkujem bebu i zaista bih volela treće dete, ali ništa po tom pitanju ne radim planski, niti ću ikada. Volela bih da se desi spontano" - kaže Anabela i dodaje da veze na daljinu teško opstaju, ai da je presudan kvalitet odnosa između partnera.

"Generalno, takve veze baš retko opstaju, ali presudan je kvalitet odnosa. Ljudi mogu biti na dve strane sveta, ali nekad im i ono malo vremena koje provedu zajedno daje i više nego dovoljno podsticaja da idu dalje i grade još kvalitetniji odnos."

Anabela je takođe demantovala i natpise po medijima da se verila, kao i da ne planira da se udaje.

"Sve je krenulo od Fejsbuka. Šalila sam se i na profilu izmenila status veze, ali to je očigledno ozbiljno shvaćeno. Na pamet mi ne pada da se udajem, i prosto rečeno, boli me uvo za formalnosti, što brak sam po sebi jeste. To mrtvo slovo na papiru mi više nikada ništa neće predstavljati u životu."

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Anabela

Povezane vesti:


>