Region

Svet

Pesma Rade Manojlović završila kod Ivane Šašić (Video)

Posle pesme "Bred Pit" koja je bila napisana za Radu Manojlović, a završila u rukama Severine Vučković, još jedna pesma je zbog stopiranja albuma od strane Saše Popovića  završila u rukama druge pevačice.

Pesma Rade Manojlović  završila kod Ivane Šašić (Video)



Naime, iako je pesma “Skini Me” koju je Damir Handanović napisao za Radin novi album, zbog odlaganja abuma od strane Saše Popovića završila je kod Ivane Šašić i u momentu kada se pesma zavrtela po diskotekama, na sajtu Youtube se u isto vreme pojavila i Radina verzija.

"Godine 2007. počela sam da pripremam drugi album, a prva pesma koju sam preslušala bila je Brajina “Nikada više”. Međutim, kako je nisam osetila kao veliki hit (krivi su hormoni), od nje sam odustala. Na moju žalost ili na Radinu sreću, činjenica je da je upravo pomenuta pesma proslavila Popovićevu pulenku" - kaže Ivana Šašić i dodaje:

"Pesma “Skini me” rađena je za Radu, dotična ju je čak i snimila, ali spletom okolnosti u koje ne želim da ulazim, završila je kod mene i za kratko vreme postala veliki hit. Nisam ni sujetna ni ljubomorna, pogotovo ne na Radu, čiji je brat Neša moj dugogodišnji prijatelj. Jednostvano, neke stvari, u ovom slučaju pesme, prosto nam nisu suđene i obrnuto. Kako je Radi otišla pesma “Nikada više”, tako je meni došla “Skini me”. Svakom svoje… Međutim, pitam se kako je Radin demo-snimak pesme “Skini me” dospeo na Youtube. Ne želim da verujem da ga je ona pustila, videvši kakav sam uspeh sa njom postigla" - zaključila je pevačica.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>