Ostalo

Sme�no

Gaćice koje spašavaju žene od neprijatnih tangi

Britanski lanac butika "Marks&Spencer" pohvalio se kako je prodaja njihovog donjeg veša u poslednjih godinu dana porasla za 64 posto. To najviše mogu da zahvale gaćicama brazilskog kroja, koje se poput tangi ne ocrtavaju ispod odeće, a neuporedivo su udobnije.

Gaćice koje spašavaju žene od neprijatnih tangi



Najveća prodaja se dogodila pre tri meseca, kad je prodato 500 hiljada komada, nakon što je u butiku ponuđeno pakovanje od tri komada po ceni od 10 funti . Nesumnjivo je prodaji donjeg veša ovog brenda pomoglo i angažovanje Ane Beatriz Barros, bivšeg modela Victoria's Secreta, u prošlogodišnjoj reklamnoj kampanji.

Donji veš brazilskog kroja udobniji je od tangi, a dizajnirano je tako da ne stvara nepoželjne crte ispod letnih haljinica ili pantalona. Osim toga, izrezane su tako da noge u njima izgledaju duže. Kako objašnjava Soozie Jenkinson, šefica dizajnera donjeg veša, brazilske gaćice su dizajnirali i plasirali na tržište još 2005. godine. Njihov oblik inspiriran je bikinijima kakve nose žene na brazilskim plažama, pa su tako dobile i ime.

"Brazilski kroj je model sa najbržim rastom prodaje, a sad je dostupan i u varijantama od čipke, svile i prirodnih vlakana" - ističe Soozie.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>