Region

Svet

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović ponovo zajedno?!

Prema priči dobro obaveštenih izvora, pevačica Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović se već neko vreme ponovo viđaju, pa se pretpostavlja da je i to jedan od razloga Dačinog pojavljivanja u emisiji Jelene Bačić Alimpić u kojoj je vaterpolista javno nahvalio svoju suprugu, govoreći kako je divna žena i majka.

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović ponovo zajedno?!



"Posle žučne svađe i brzog razvoda, niko od njihovih bližnjih nije pomišljao da će više ikad želeti da se sretnu, a kamoli da obnove ljubav. Međutim, izgleda da se u proteklih nekoliko nedelja stvar u potpunosti okrenula "- rekao je izvor blizak paru i dodao da se njih  dvoje tajno viđaju.

"Kako sam čuo od Natašine bliske drugarice, njihov prvi susret i nalet strasti desio se u trenutku kada je Dača zbog njihove ćerke Hane došao u pevačicin stan. Dovoljno je bilo da se samo na minut nađu nasamo i stare emocije su se probudile, pa se Dača zadržao dva sata duže nego što je planirao. Nata je slobodna, tako da ona nema problem da li će prevariti nekoga, dok za Daču ne znam da li je i dalje u vezi sa Tanjom" - objasnio je izvor i dodao da njih dvoje ne veruju šta im se događa.

"Nata je svojoj drugarici ispričala da je neverovatan osećaj biti ponovo u Danilovom naručju. Bolje im je nego kada su bili u braku! Oni su i sami pričali da je između njih na početku postojala tolika strast da su seks imali čak i na prvom sastanku. Izgleda da se sva ta emocija naprosto vratila, a šta će oni sada da rade, nikome nije jasno."

"Nata je, kako sam čuo, non-stop u grču da li će se za to saznati. Pretpostavljam da se plaši da bi ispalo kao da obmanjuju i svoje bližnje i narod koji misli da je njihovoj ljubavi stvarno došao kraj. Dok ona brine da neko ne pomisli da je njihov razvod bio samo marketinški, Daču ne interesuje šta će drugi da pričaju, niti se ikada opterećivao time šta ko misli" -  zakljućio je izvor.

Nataša i Dača naravno nisu želeli da kometarišu ovakve tvrdnje, nego su kratko izjavili:
"Još jedan od odvratnih pokušaja da se dođe do senzacionalnih vesti! Apsolutna neistina - izjavio je Danilo, dok je Nataša kratko prokomentarisala: „Neka priča ko šta hoće!“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>