Region

Svet

Opljačkan Hasan Dudić

Pevač Hasan Dudić doživeo je pravu noćnu moru prošle nedelje, kada mu je u jednom beogradskom restoranu ukradena jakna sa novčanikom i dokumentima.

Opljačkan Hasan Dudić



"Pre sedam dana Dudić je bio u jednom beogradskom restoranu sa prijateljima. Kao i uvek kada je u kafani, Hasan je uredno skinuo jaknu i okačio je oko stolice. S obzirom na to da se u lokalu zadržao poprilično dugo, u nekoliko navrata je otišao do toaleta, ne obazirući se da li je jakna na stolici. Međutim, kada su krenuli kućama, folker je primetio da mu fale stvari! Jakne nije bilo, ali ni dva telefona, ključeva i novčanika. Odmah je alarmirao osoblje restorana, koje je najpre pokušalo da pozove njegov broj, ali je bio nedostupan. Hasanu ništa drugo nije preostalo nego da ceo slučaj prijavi policiji, koja je na svu sreću u rekordnom roku rešila stvar i Dudiću vratila njegove stvari" – izjavio je izvor blizak Dudiću, a ove navode potvrdio je i sam pevač.

"Istina je sa su me pokrali, ali ja sam na vreme reagovao, pa mi je policija sa Vračara vrlo brzo pronašla stvari. Najviše sam žalio zbog fotografija koje sam imao u mobilnom telefonu, jer su tu bile slike moje porodice, unučića i pokojne majke. Na svu sreću, slike su sačuvane, a ja sam ih, čim sam dobio telefon nazad, prebacio na kompjuter" - zaključio je Dudić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>