Region

Svet

Hasan Dudić ponovo u bolnici

Hasan Dudić ponovo je završio u bolnici zbog visokog pritiska, trenutno se nalazi na VMA gde svakodnevno dobija terapiju.

Hasan Dudić ponovo u bolnici



"Već neko vreme ležim na VMA zbog hipertenzije, angine pektoris i zbog svega što mi se desilo. Završio sam ovde zbog velikog pritiska i problema. Imam zdrastvene probleme, ali sve to ide iz glave. Dobro sam izdržao sve lekarske preglede ovde na VMA i svi su ljubazni prema meni. Iako su mi stalno pisali upute za kliniku, ja sam to izbegavao. Dešavalo mi se da padnem i da se izgubim, nakon čega sam pristao da ležim na VMA i oni mi maksimalno pomažu. Mene to prati još od kada sam bio dete, ali nikako da stanem. Navikao sam da radim. Ako bog da da stanem na noge posle ovoga, posvetiću se malo sebi. Ja sam bio nervozan, na sve sam mislio, a na sebe najmanje, tako da ću čim se oporavim završiti neke obaveze koje imam, a onda se posvetiti sebi”, rekao je Hasan, a na naše pitanje kako se oseća, kaže:

“Nisam dobro, malo sam prehlađen. Ovde svi kijaju i kad prođete hodnikom sve to i vi udišete, pa sam se tako i ja malo prehladio” - rekao je Hasan Dudić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>