Region

Svet

Ćerkica Darka Radovanovića misli da je tata na putu

Tragična smrt pevača Darka Radovanovića je potresla celu Srbiju, i sve one koji su voleli njegovu muziku ali tuga porodice Radovanović je nemerljiva i naročito je potresno što je mala Lara, Darkova ćerka u ubeđenju da je njen tata na putu.

Ćerkica Darka Radovanovića misli da je tata na putu



Maja, Darkova supruga je odlučila da devojčici ne saopšti bolnu istinu još, jer je mala i ne bi mogla razumeti. "Suze i jecaji vladaju celom Sremskom Mitrovicom, a najteže je njegovoj porodici i supruzi Maji, koja već dva dana u neverici sedi i čeka da je neko probudi iz ružnog sna. Ćerku Laru je odvela iz kuće kod svojih roditelja jer je još mala da posmatra ono što se ovih dana dešava u njihovom domu. Još joj nisu saopštili da se tata Darko više nikada neće vratiti u njen zagrljaj, očekuje da ga svakog trenutka vidi i stalno pita kada će se vratiti. Juče je prišla jednom članu porodice koji je došao da je obiđe i rekla mu je: "Moj tata je na putu“. Čoveku je došlo da zaplače, ali se suzdržao zbog nje", ispričao je prijatelj porodice.

"Nemoguće je utešiti ženu koja je tako iznenada izgubila najboljeg prijatelja, životnog saputnika i oca njihovog deteta. Ni tablete niti injekcije koje prima za smirenje ne pomažu da se smiri i umanji bol koji sada oseća. Verujte da je strašno ono kroz šta sada prolaze svi članovi njegove porodice, pogotovo njegov otac Vidoje, koji je inače bio veoma bolestan. Pored nesreće koja se desila, sada brinu i o njegovom zdravlju jer je stanje zaista kritično. Tuga je velika", rekao je izvor.

Darko Radovanović je bio počasni građanin Sremske Mitrovice, gde će danas u 14h biti sahranjen. "Voleo je život, a tako je bio skroman čovek, bili smo baš dobri prijatelji. Još  ne mogu da shvatim da je Darko nastradao. Nije mi jasno zašto uvek najbolji odlaze. Darko je bio i pevač drugačiji od mnogih drugih. Nije žurio za slavom, u prvom planu mu je bila porodica, pa tek onda karijera. Nema u gradu čoveka koji ga nije poštovao i cenio i koji nije rekao samo reči hvale za njega", rekao je Darkov prijatelj.

Porodica otvorila knjigu žalosti! 

Porodica pevača Darka Radovanovića obavestila je sve prijatelje i poštovaoce poginulog pevača da će knjiga žalosti biti otvorena danas u 9 sati i da će na taj način svi moći da se oproste od njega.
- Poštovani, knjiga žalosti u kojoj će ljudi moći da se oproste od tragično nastradalog pop pevača Darka Radovanovića (35) biće otvorena od 9 časova u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici. Komemoracija povodom smrti muzičke zvezde održaće se na istom mestu u 11 časova, dok će sahrana biti u 14 sati na Gradskom groblju u Sremskoj Mitrovici. S poštovanjem, porodica Radovanović – piše u saopštenju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>