Region

Svet

Obeležena godišnjica smrti Darka Radovanovića

Juče se a Novom groblju u Sremskoj Mitrovici okupilo više od 300 ljudi, što rodbine, prijatelja i saradnika, što fanova, kako bi obeležili godišnji pomen tragično nastradalom pevaču Darku Radovanoviću. Od saradnika i kolega obeleževanju godišnjice prisustvovali su samo Bane Opačić i Ivana Selakov.

Obeležena godišnjica smrti Darka Radovanovića



Na licima pevačevih prijatelja neverica. Ni posle godinu dana niko ne može da veruje da ga nema i svi se nadaju da će se pojaviti odnekud i zapevati čuveni hit „Ako je do mene“.

Tokom jučerašnjeg dana Sremskom Mitrovicom ponovo su se začuli jecaji, rane su se otvorile, Darkov otac jedva je izdržao godišnji pomen. Nemo je sedeo na stolici i nije skidao pogled sa spomenika.

Podsećanja radi, Darko je poginuo u saobraćajnoj nesreći 11. juna prošle godine, u kojoj je nastradao i njegov menadžer Aleksandar Milošević. Da tragedija bude veća, sahranjen je na ćerkin rođendan. Supruga Maja i četvorogodišnja ćerka Lara žive u Sremskoj Mitrovici, supruga kaže da neće dozvoliti da sećanja na Darka izblede, on je svakodnevno prisutan u njihovoj kući, kroz pesme, fotografije i uspomene.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>