Region

Svet

Veliki brat: Marijana Bojanu nazvala nacionalistom, Nemeš udario Brendona u stomak (Video)

Šteta nastala razbijanjem na devojačkoj večeri, još uvek se sabira. Prvi je u nasilju predvodio Nemeš koji je šipkom razbio pleksiglas u sobi i svu scenografiju u dvorištu. Nakon toga je nastavila njegova devojka, Marijana. Ona je skinula stolnjak sa posuđem  i sve se razbilo. Uz to je prevrnula i jednu kameru. Zbog razbijanja, Veliki brat je prekinuo zabavu.

Veliki brat: Marijana Bojanu nazvala nacionalistom, Nemeš udario Brendona u stomak (Video)



Međutim, nasilju tu nije bio kraj. Brendon i Nemeš koji su poslednjih dana u posebno lošim odnosima, ponovo su se posvađali. Baletanu je  palo malo sira na pod pa ga je Nemeš opomenuo. Brendon je samo odmahnuo rukom, posle čega ga je Nemeš udario laktom u stomak. Brendon mu nije uzvratio, a Veliki brat nije reagovao zbog ovog Nemeševog poteza.

Posle zabave, nepovratno su narušeni i odnosi Bojane i Marijane koja je na zabavi mrtva pijana rekla Bojani šta misli o njoj. Nazvala je nacionalistom i rekla da se ulizuje i druži sa Hrvatima, Horvatom i Nikolom, jer želi da oni sa njom budu u finalu pa da kao jedina Srpkinja pobedi.

Bojana se na to rasplakala, a u ispovedaonici Bojana je rekla da će napustiti kuću, ako Marijana ne bude kažnjena zbog toga što je rekla. Veliki brat je još na početku sezone rekao da neće tolerisati nikakve nacionalističke ispade kao ni razgovore o tome.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>