Region

Svet

Breskvica prekinula nastup i završila u suzama (VIDEO)

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, doživela je emotivni trenutak tokom nastupa u Atlanti. Mlada pevačica, koja je nedavno napunila 23 godine, bila je usred svog koncerta kada je morala da prekine nastup zbog neverovatnog iznenađenja.

Breskvica prekinula nastup i završila u suzama (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Naime, Breskvica je svoj rođendan proslavila na bini, a tačno u ponoć, organizatori su odlučili da joj prirede specijalno iznenađenje. Prekinuli su nastup i izneli veliku tortu na binu. Publika je bila oduševljena, a Breskvica je bila vidno dirnuta.

Sa suzama u očima, pevačica je prišla torti i oduvala svećice dok su prisutni pevali "Srećan rođendan". Emocije su preplavile mladu zvezdu, koja nije mogla da sakrije suze radosnice.

Nakon što je iznenađenje završeno, Breskvica se zahvalila publici i organizatorima na predivnom gestu, a nastup je nastavljen u veselom i emotivnom tonu. Ovaj trenutak je ostao zabeležen na video snimcima koje su fanovi podelili na društvenim mrežama, prenoseći deo atmosfere i radosti sa koncerta.

- Nisam mogla ni da pričam od šoka, hvala – napisala je i dodala:

- Rasplakali ste me… Ovo mi je bio najlepši rođendan ikada, zahvaljujući vama. Volim vas – istakla je kraj snimka gesta koji ju je oborio sa nogu.




Breskvica je još jednom pokazala koliko je povezana sa svojim fanovima i koliko joj znače njihova podrška i ljubav, što je učinilo ovaj rođendan posebno nezaboravnim.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>