Region

Svet

Emotion ostaje bez kuće Velikog brata?

Dosadašnja kuća Velikog brata više neće ugošćavati učesnike popularnog rijalitija. Naime, zvaničnici gradske uprave odlučili su da Pionirski grad, uključujući i pomenutu kuću, rekonstruišu i u potpunosti vrate deci na korišćenje.

Emotion ostaje bez kuće Velikog brata?



Predsednik Privremenog organa grada Beograda Siniša Mali obišao je danas Pionirski grad i upoznao se s problemima tog mesta koje je, kako kaže, nekad služilo za obrazovanje dece i njihovu sportsku rekreaciju, a danas je poznato po tome što se tu nalazi kuća Velikog Brata. Mali je najavio da će grad u narednih sedam dana izaći s programom rekonstrukcije ovog objekta i njegovog ponovnog vraćanja deci na korišćenje.

"Pionirski grad je simbol grada Beograda, to je mesto koje svi pamtimo, gde smo provodili vreme učestvujući u raznim obrazovnim programima i aktivnostima", kazao je Mali, i dodao da će učiniti sve da Pionirski grad vrati deci. "To treba da bude mesto na kome će se deca obrazovati, družiti i baviti sportom, a ne da bude poznato po tome što se na njemu odigrava neki rijaliti šou", zaključio je Mali.

"Zahtevali smo od javnog prvobranilaštva, i javnosti će uskoro biti prezentovani svi ugovori oko načina na koji je producentska kuća "Emotion" došla u zakup 2.000 kvadrata po ceni od 400 evra mesečno. Ti ugovori i način uopšte nisu jasni, niti su javni. Zato smo zahtevali da nam što pre da mišljenje o svemu tome i čim dobijemo njihov stav obavestićemo javnost", poručio je Siniša Mali.

Autor: T.I.
Izvor/Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>