Region

Svet

Nataša Alimpić celog života traži čoveka kao što je Haris Džinović!

Nataša Alimpić otkriva svoje duboke želje kada je ljubav u pitanju, traži partnera poput Harisa Džinovića za ceo život...

Nataša Alimpić celog života traži čoveka kao što je Haris Džinović! Foto: Printscreen Youtube/Nataša Alimpić




Bivša učesnica "Zvezda Granda", pevačica Nataša Alimpić iznela je svoje mišljenje o razvodu pevača Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline Džinović. Ona je istakla da smatra Harisa pravim džentlmenom i da bi volela da pronađe partnera poput njega tokom svog života.


"Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti."- rekla je ona za Radio Svetski.

Nakon razvoda Harisa Džinovića i Meline Džinović, njihova deca Đina i Kan ostala su da žive sa ocem u vili na Senjaku.

Haris je otkrio u detaljnom intervjuu za "Blic" da su deca teško podnela odlazak majke, ali Đina i Kan nisu davali izjave o ovom događaju.


Haris Džinović je prijavio svoju bivšu suprugu Melinu nakon što je, prema njegovim rečima, 1. aprila upala u porodičnu vilu u kojoj on ostaje sa decom, dok se ona već dugo iselila iz iste.

Haris tvrdi da je Melina prošla automobilom pored stanice i nije se javila svom sinu, s kojim, prema njegovim rečima, nije u kontaktu određeni period.



@radio.svetski #natasaalimpic #pevacica #teatairovic #veselje #svadba #zurka #zvezdegranda #estrada #muzika #generacijazed ♬ original sound - RADIO SVETSKI
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>