Svet

Region

Neprijatnost na bini: Mladoj pevačici korset pukao tokom nastupa (VIDEO)

Mladoj pevačici, koja je poznata po svom atraktivnom stasu i izuzetnom glasu, doživela je neprijatnost na koncertu u Londonu.

Neprijatnost na bini: Mladoj pevačici korset pukao tokom nastupa (VIDEO) Foto: TikTok printscreen/rosabain
Olivia Rodrigo, pevačica koja privlači pažnju svojim atraktivnim stasom i glasom, trenutno je na svetskoj turneji koja je započela u februaru. Na nedavnom koncertu u Londonu, Olivia je doživela neprijatnost usred nastupa kada joj je pukao korset. Iako se našla u nezgodnoj situaciji, pokazala je profesionalizam i nastavila da peva.

Dok je Olivia pevala, jedna od devojaka iz njenog plesnog tima priskočila je u pomoć i sve vreme pridržavala korset kako ne bi pao. Ovaj trenutak izazvao je oduševljenje i ovacije publike, a Olivia je sa osmehom nastavila svoj nastup, pokazujući pravu zvezdanu harizmu.

Ovaj incident nije umanjio njen performans, već je dodatno istakao njenu posvećenost i sposobnost da se nosi sa izazovima na sceni. Olivia Rodrigo je stekla veliki broj pratilaca i proglašena je jednom od najpopularnijih pevačica svoje generacije. Njeni hitovi i energični nastupi nastavljaju da osvajaju srca publike širom sveta.


@rosabain She handled it like an absolute champ though omg I love her!!!😭🫶🏻💜⭐️✨ #fyp #olivia #oliviarodrigo #oliviarodrigoguts #guts #gutstour #gutstourlondon #london #02 #o2arena #uk @Olivia Rodrigo @livies hq ❤️ ♬ original sound - Rosa⸆⸉🎀


Olivia je postala inspiracija mnogima, a njena sposobnost da ostane smirena i profesionalna čak i u nepredviđenim situacijama dodatno je učvrstila njenu poziciju na muzičkoj sceni.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>