Region

Svet

Do kraja godine još 4 nova rijalitija! (Foto)

Posle Farme - Farma, a u predahu od imanja u Lisovićima još dva nova rijalitija na ružičastoj televiziji: "Krstarenje" i "The voice". Da ne bude dosadno, tu je i B92, koji će od jeseni ponovo krenuti sa Velikim bratom.

Do kraja godine još 4 nova rijalitija! (Foto)Najjeftiniji TV projekat ili najveća gledanost, tek čelnici televizijskih kuća se utrkuju ko će ponuditi gledaocima više rijaliti programa. Dok jedni čuvaju stoku u Lisoviću, drugi se svađaju i vređaju na Košutnjaku, treći će pak, kako saznajemo, to sve raditi na luksuznoj jahti...

Farma se još neće ni završiti (kraj je 4. jula), a na Televiziji "Pink" će krenuti novi rijaliti "Krstarenje" (od 1. jula, traje dva meseca). Zamišljen je tako da se radnja dešava na brodu koji plovi Jadranom, a u njemu će svi učesnici biti u bikiniju.


 
Golotinju će nam demonstrirati 24 sata dnevno mladići i devojke iz zemlje i regiona. Prema scenariju, osoba koja bude eliminisana iz rijalitija moraće da napusti brod.

Krstarenje luksuznom jahtom po jadranu: Mladići i devojke iz zemlje i regiona će dva meseca ploviti Jadranom u kupaćim kostimima i dobijati razne zadatke. Onaj ko ispadne iz takmičenja, moraće odmah da skoči u vodu i napusti brod.Odmah po završetku "Krstarenja", počeće i "The Voice", muzičko takmičenje na istoj televiziji, koje je izuzetno gledano u Americi i Velikoj Britaniji, a prati neafirmisane, talentovane ljude koji žele da se proslave kao pevači.   

Regionalni VB: Nakon Vipovaca, u kuću na beogradskom Košutnjaku će se u septembru useliti i anonimni mladići i devojke. Ovog Velikog brata ćemo na TV B92 gledati tri meseca, sve do Nove godine.Paralelno sa ovim programom, na B92, takođe početkom septembra, počinje regionalni Veliki brat, koji će trajati tri meseca, sve do Nove godine.

The voice: Po ugledu na Ameriku i Veliku Britaniju, "The Voice" se seli u Srbiju. Članovi žirija će birati najboljeg pevača isključivo slušajući ga pošto neće znati ko kako izgleda. Žiri će činiti poznati muzičari.

I Televizija "Pink" ima konja za trku, te baš kada se završi "The Voice", planirano je da počne ni manje ni više nego "Farma 5". Ako su nam rijalitiji i nedostajali, ove godine nadoknadićemo sve.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>