Region

Svet

Jelena Mrkić na flajerima za striptiz klub (Foto)

Ukoliko imate neodoljivu želju da svratite u „Maksim“, jedan od najvećih tamošnjih go-go i striptiz klubova, samo za ulaznicu trebaće vam 12 evra. O piću da i ne govorimo. Ali, ako u novčaniku imate flajer sa kojeg vas posmatra Jelena Mrkić obučena u izazovni crni negliže, ispod kojeg se naziru crne gaćice, i s halterima na nogama - ulazite za džabe! Garantovano. Sve lepo piše na tom parčetu papira. Bivša survajverka vam tako širom otvara vrata.

Jelena Mrkić na flajerima za striptiz klub (Foto)



"Zaista sam šokirana da neko do te mere može da bude zloban i beskrupulozan i da plasira takve dezinformacije! Ako je to zaista validan flajer tog kluba, tužiću ih i tražiti veliku sumu novca zbog narušavanja mog ugleda. I ne samo mog, već i moje porodice."

"Tužiću ih i zbog zloupotrebe moje fotografije. Ako je, pak, neko napravio fotomontažu, saznaću ko je i taj neko će takođe debelo platiti za svoje postupke. Ceo život se na pošten način borim i radim, ali očigledno da nekome smetam. To je u neku ruku i dobro jer znači da nešto vredim" - rekla je Jelena.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>