Region

Svet

Jelena Mrkić i Sladjana Ivanišević napale menadžera

Pevačice Jelena Mrkić i Slađana Ivanišević, koje su nedavno oformile grupu NS lejdis, pre nekoliko dana napravile su skandal u beogradskoj ulici Strahinjića bana, kad su se sukobile sa estradnim menadžerom Nešom Je.

Jelena Mrkić i Sladjana Ivanišević napale menadžera



Atraktivne Novosađanke došle su u Beograd kako bi od njega uzele pesmu koju je, kako Nešo Je tvrdi, on platio i nije hteo da im je da dok mu ne vrate novac. Prema priči upućenih, sa sobom su povele druga koji je pretio Neši.

"Radim sa Cvijom, koji im je napravio pesmu i koji je zbog mene rekao da će im pesmu prodati za hiljadu evra umesto za dve. Dao sam mu 500 evra i rekao Jeleni i Slađani da će dobiti pesmu kad mi daju pare. U međuvremenu su došle do mog kafića u Strahinjića bana i tip koji je bio s njima rekao mi je da će biti belaja ako im ne dam pesmu – izjavio je poznati menadžer.

Videvši da se sprema neka frka, konobari iz Nešinog kafića pozvali su policiju, koja je ubrzo stigla, legitimisala pevačice i njihovog druga i upozorila ih da će sledeći put biti privedeni ako budu pretili nekome.

"Mrkićevu sam prihvatio samo zbog Slađane, iako sam očekivao tako nešto od nje. Svima bih preporučio da sa njima ne sarađuju" - zaključuje Nešo Je.
Slađana Ivanišević u svoje ime i u ime Jelene Mrkić tvrdi da su pesmu platile, ne negirajući da je došlo do sukoba sa estradnim menadžerom.

"Kad smo imale nesporazum s Nešom, pesma još nije bila gotova. Platile smo je Cviji, a da li će on Neši dati neki novac, to nas ne zanima. Večeras ćemo je premijerno izvesti na izboru za mis u Novom Sadu" – rekla je Ivaniševićeva.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>