Region

Svet

Zvezde Granda: Zbog Milana Mitrovića završila pod točkovima!

Milanu Mitroviću fanovi će pokidati sve živce. Posle incidenta koji je doživela njegova

Zvezde Granda: Zbog Milana Mitrovića završila pod točkovima!


majka i sam je doživeo stres jer je pred njim jednu obožavateljku udario auto. Izvesna Ana bila je toliko opsednuta Milanom da ga je mesecima proganjala SMS porukama i pretnjama da joj nema života ako se ne upoznaju.

Na nagovor ortaka, Milan je pristao da se vidi sa njom u Novom Sadu. Pošto je te večeri imao svirku u nekom lokalu, dogovorio sa sa njom da se pre toga nađu u gradu. Pevač je došao na dogovoreno mesto, a nekako u isto vreme stigla je i devojka. Videvši ga na drugoj strani ulice, pokušala da prede van prešačkog prelaza, ali zakačio je auto. Naravo, ona je pala, napravila se gužva, a Milan je na kraju odvezao u bolnicu.

"Bilo je strašno. Znaš kako, brate, oduvek me je nerviralo to kad mi neki uporno pišu na mobilni telefon, a ne znam ni ko su, ni odakle su. Razumem ja kad neko nekog voli i sve to, ali ne mora baš svaki dan da mi pišu i da se još ljute ako ne odgovorim. Niko ne konta da i mi, koliko toliko poznati, imamo život, da ne sedimo pored telefona i kompjutera i čekamo poruke kako bismo na njih odgovarali."

"Kada mi je Ana, devojka koja me mnogo voli, počela da piše i da me zove na mobilni u novembru, ja sam odgovarao dok pozivi i poruke nisu postali učestali što me je jako
nerviralo. Kulirao sam sve dok nije počela da mi piše kako će se ubiti ako joj ne odgovorim na poruku i ako ne pristanem da se vidim sa njom. Nisam znao šta da radim pa sam pristao da se vidimo jer sam se stvarno uplašio da može sebi da ugrozi život. Kada sam došao na dogovoreno mesto u dogovoreno vreme, nije nikog bilo tu, samo prolaznici. Odjednom sam čuo kako je jedan automobil naglo zakočio, okrenuo se i video devojku kako leži pored automobila. Ispostavilo se da je to ona. Odvezao sam je do doma zdravlja, lekari su rekli da nije ništa, samo lakše povrede, ali bila je istraumirana, pa su joj dali injekciju za smirenje. Na sreću, sve se dobro završilo. Sad smo postali drugari, redovno se čujemo iako to nisam očekivao" – priznaje Milan.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>