TV Show

Parovi

Ana Ćurčić i Tara Simov raskrinkale Anđelu Đuričić! (VIDEO)

Dejan Dragojević je večeras ugostio dve bivše rijaliti učesnice u svojoj emisiji “D-Cast”. Ana Ćurčić i Tara Simov zagrejale su atmosferu u emisiji i raskrinkale Anđelu Đuričić ali to nije sve...

Ana Ćurčić i Tara Simov raskrinkale Anđelu Đuričić! (VIDEO) Youtube/Hype




U večerašnjoj emisiji svog popularnog podkasta “D-Cast”, Dejan Dragojević je ugostio svoje dve koleginice, ali i bivše rijaliti učesnice, Anu Ćurčić i Taru Simov. Ove dame otvorile su "Pandorinu kutiju" svojih života, otkrivajući sve intrigantne detalje, od ljubavnih trzavica do raznih intriga. 

Uzbudljivo je bilo pratiti njihove priče... Dok su istovremeno komentarisale aktuelnosti i sumirale sve što se dešavalo u njihovim životima do sada.


Nezaobilazna tema razgovora je svakako rijaliti program. Ana Ćurčić i Tara Simov otkrile su sveže sočne detalje o trenutnim učesnicima rijalitija "Elita".

Nisu štedele reči dok su komentarisale burne veze koje se odvijaju pred kameram. 


Tara Simov nije oklevala da komentariše vezu Mione i Ša, bacajući svetlo na njihovu prividnu idilu. Dok su se njih dve zagrejale, atmosfera je postala još uzavrelija kad je Simova otvoreno “oprala” Anđelu Đuričić. Taj “žestok okršaj” između njih dve, koji je propraćen javnim prozivkama i optužbama, nije ostao neprimećen.
 

Šta to zaista Dragana Mirković ne oprašta Toniju?! (VIDEO)









Tara je istakla sumnje i spekulacije o Anđelinim aktivnostima izvan rijaliti sveta. Pred kamerama, Simova je otkrila neke mračne aspekte Anđelinog života. Takođe postavljajući pitanja o tome da li se možda bavi najstarijim zanatom...



Ovo nije sve!

Ana Ćurčić se osvrnula na svoj buran odnos sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem. Ona je otkrila šokantne detalje koji su bacili potpuno novo svetlo na njihovu vezu. 




 

Najefikasniji način detoksikacije! Neki saveti bi vas mogli iznenaditi!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Hype

Povezane vesti:


>