Svet

Region

Da li je ovim postupkom Megan Markl poslala tajnu poruku Kejt Midlton? (FOTO)

Nedavni događaji između vojvotkinja Megan Markl i Kejt Midlton ponovo su pokrenuli glasine o njihovom odnosu. Meganova nedavna poseta dečijoj bolnici u Los Anđelesu, gde je čitala priče bolesnoj deci, došla je u vreme kada je princeza od Velsa objavila svoju borbu s rakom.

Da li je ovim postupkom Megan Markl poslala tajnu poruku Kejt Midlton? (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/TheEllenShow



Za ovu priliku, Megan je odabrala cvetni komplet i crne baletanke, a neki su primetili da je njen izbor garderobe mogao biti neka vrsta tajnog jezika upućenog Kejt. Iako se ne može sa sigurnošću tvrditi da je to bila namera, mediji su spekulisali da je Megan možda pokušavala poslati neku poruku svojoj jetrvi.


Foto: YouTube Printscreen/E News

Modna urednica Amber Grefland izjavila je: 

"Kraljevska porodica je poznata po korišćenju odeće za prenošenje suptilnih poruka, a Megan je naučila da bude vešta u korištenju svoje odeće za promenu perspektive. Vojvotkinja je jasno poslala poruku svojim cvetnim kompletom. Sinonim za čistoću, optimizam i prijateljstvo, cveće predstavlja rast i cvetanje i prilično dirljivo, cveće simbolizuje oproštaj - rekla je i dodala da vojvotkinja od Saseksa želi da ostavi događaje iz prošlosti iza sebe i krene napred, piše britanski Miror. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Miror

Povezane vesti:


>