Region

Svet

Luis: Ne pamtim kad sam imao ovako malo posla

Ljubiša Stojanović Luis priznaje da ne pamti kada je imao manje posla. Međutim, ne želi da se žali jer mu kod kuće uz decu nikad nije dosadno.

Luis: Ne pamtim kad sam imao ovako malo posla



"Radim, ali pravo da vam kažem mnogo slabije. Neću da kukam kao moje kolege k’o sinja kukavica, ne žalim se jer znam da etno muzika koju ja izvodim nije popularna među našim ljudima koji žive u dijaspori. Preživljava se nekako, činjenica je da posla nema nigde i da je kriza zakucala i na estradna vrata, ali se nadam da će uskoro doći bolje vreme za sve nas" – kaže Luis, koji je odlučio da ubuduće nastupa isključivo na festivalima u inostranstvu.

"Mogu da se pohvalim da je moja pesma “Kad me jednom ne bude” hit na top listi u Irskoj i zahvaljujući tome nastupiću na njihovom Etno festivalu 2011. koji se održava na leto.  Što se tiče naših domaćih festivala tu me više nećete skoro videti, jer je sve to jedna šarena laža.  Već i ptičice na granama znaju šta mi se desilo pre pet godina na Beoviziji, kakav je skandal ispao, ali jednostavno to ne može da se promeni, jer sve diktira politika. Publika više ništa ne odlučuje, a za mene su oni jedino merodavni, jer ti ljudi koji glasaju, oni kupuju moje CD-ove i karte za koncerte.  Dok ne dođu bolja vremena, bolje mi je da sedim kod kuće i gledam festival preko televizije."

Izvor: Vesti-online

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Luis

Povezane vesti:


>