Region

Svet

Mina Kostić: Djus mi se ne javlja na telefon

Uprkos tome što je u „Farmi“ stala na stranu Miloša Bojanića kada je njen brat Đus izbačen zbog seksualnog uznemiravanja, zbog čega dugo nisu bili u kontaktu, Mina Kostić je iskreno navijala za njega u „Dvoru“. Pevačica za  otkriva da je svog rođaka pokušala i da pozove kako bi mu čestitala.

Mina Kostić: Djus mi se ne javlja na telefon



"Vrištali smo od sreće kada su Đusa proglasili za pobednika u „Dvoru“. Naravno da sam mu čestitala, zvala sam Ivanovog oca, koji živi u Crnoj Gori, i razgovarala sam s njim. Sa Đusom se još nisam čula. Zvala sam ga, ali on još uvek nije uključio mobilni, a kada ga bude uključio, videće identifikaciju i znaće da sam ga ja zvala. Mnogo mi je drago zbog njegove pobede, zaslužio je to." kaže Mina i dodaje da ga nakon „Farme“ nije podržala jer, kako ona ističe, reper je tada napravio grešku.

"Kada je Đus napustio „Farmu“ zbog incidenta sa Milošem, nisam htela da ga branim jer je napravio grešku, a sada je dokazao da je dobar i perspektivan dečko. Smatram da je on u „Farmi“ bio povodljiv, ali sada je pokazao svoje pravo lice" tvrdi pevačica, koja nije zamerila svom prijatelju Milošu Bojaniću zbog uvreda upućenih na račun jedne nacionalne manjine.

"Nisam razgovarala sa Milošem posle „Dvora“ i nemam šta da mu zamerim, meni lično nije rekao ništa loše, a da jeste, ja bih mu svašta odgovorila. Miloš jeste uvredio Jevreje, i sada je ceo taj slučaj u nadležnosti suda. Lično mrzim nacionaliste, ali dok mi se neko lično ne zameri, ne reagujem" tvrdi Kostićeva, koja ističe da su i Đus i Miloš zaslužili pobedu. "I jedan i drugi su u potpunosti zaslužili pobedu, i Đus u „Dvoru“ i Miloš u „Farmi“. Đus i ja smo u dobrim odnosima, iako o incidentu u „Farmi“ nismo razgovarali. Ivanov otac i moja mama Duda su rođeni brat i sestra i mi moramo da budemo u dobrim odnosima" - rekla je Mina.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>