Region

Svet

Parovi: Đani poludeo od sreće kad mu je ušla devojka (Video)

Pošto su glasovi publike odlučili da rijaliti šou Parovi napuste Džimi Barka i njegova devojka Aleksandra, svi su ih ispratili, a zatim je usledila žurka. Učesnicima rijalitija u posetu su došli najmiliji, pa je bilo različitih razgovora, suza, poljubaca. Ulaskom roditelja i prijatelja ukućana, počela je žurka, na kojoj su se svi opustili.

Parovi: Đani poludeo od sreće kad mu je ušla devojka (Video)



Karolinina majka je igrala, popila, pa je i pala u trenutku kad je pošla da se uhvati u kolo. Brat Kristine Spremo došao je do Ivane Milunović i ljubio je pravo u usta, dok su se svi smejali. Peđa D Boj se dohvatio mikrofona, pevao je Niška banja, ne bi li se umilio Karolininoj majci, koja je pevala sa njim. Svi su bili radosni što vide svoje najbliže, a Nenad Jevremović, dečko Milice Majstorović je dugo plakao.

"Ne mogu više, svi mi nedostaju" – rekao je majci koja ga je grlila. Nenad je plakao, a onda uživao u pesmi. Stalno je bio sa majkom i Milicom.

"Ovde sam zbog nje i treba da izdržimo do kraja" – rekao je Nenad.

"Ne želim da se svađam ni sa kim. Svi nešto lažu, izmišljaju, strašno. Treba to izdržati."

Majka ga je grlila, nije mnogo pričala, očito je bilo da su joj teško pale Nenadove suze. Nešto mu je šaputala, hrabrila ga je da izdrži. Ujutru, oko četiri sata, konobar Miša otvorio je vrata vile i ušle su dve vitke devojke u kratkim haljinicama. Đani Ćurčić je skočio ka jednoj, odneo je u garderobu,  bežeći od kamera.

" To mu je devojka" - neko je rekao. Đani je plakao, grlio je. Bio je sve vreme sa njom, kod bazena, u dvorištu, dnevnoj sobi. Upoznao je sa nekim od parova.

"Što se ne javljaš? Šta glumiš? Što te nema? Dve nedelje te nema? Hteo sam svašta da uradim!Treba li neko da te moli da dođeš? Jao, Jasna, koliko te volim!"

Ona se kikotala, sa drugaricom išla do kupatila, na trenutak su se zatvorile u tolaet, pa izašle. Usledilo je maženje između Đanija i njegove drage. Ljubili su se kao da su sami, bez obzira na kamere.



Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>