Region

Svet

Ćerka Goce Božinovske otkriva traume iz detinjstva: Suočavanje sa nasiljem i odbačenosti!

Ćerka poznate folk zvezde Goca Božinovske, Jelena Vučković, otvara srce i govori o traumatičnim iskustvima iz detinjstva.

Ćerka Goce Božinovske otkriva traume iz detinjstva: Suočavanje sa nasiljem i odbačenosti! Foto: Printscreen/Hype.rs



Tokom gostovanja u emisiji „Pretres“ na Hajp televiziji, Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, hrabro je podelila svoje duboko lične borbe iz detinjstva. Otvorivši dušu u emisiiji "Pretres" na Hajp televiziji, Jelena je otkrila traume sa kojima se suočavala dok je rasla, posebno naglašavajući nasilje nad svojom bakom od strane dede, kao i osećaj odbačenosti od strane majke.

Ovo emotivno iskustvo otkriva njen put ka ozdravljenju i oprostu, istovremeno pružajući nadu drugima koji prolaze kroz slične izazove.

– Mamim tata mnogo je pio alkohol, mene nikada nije maltretirao, ali jeste baku, umeo je da je udari, ja sam bila prisutna kada se dešavalo to nasilje. Imam traume i danas od toga, sećam se da sam tada vrištala i plakala. Dolazila je policija, pa odvede dedu, ma bilo je svega. Ne krivim mamu, ona je mene tada ostavila u sigurnim rukama kod bake. Bio je period kada nisam razgovarala sa mamom, nekih sedam meseci, ja sam nju nešto tada naljutila. Sada imamo dobar odnos – ispričala je Jelena u emisiji „Pretres“ na Hajp televiziji i dodala: 

– Bilo je trenutaka kada sam sebi govorila: „Ja nemam roditelje, imam samo baku“… Dosta sam se pokrivala i po glavi, imala sam strahove strašne. Preznojavala sam se. Mislila da je neko u prostoriji, to su sve neke traume. Nažalost, sada mi se sve vraća. Bilo je teško. Baka mi je birsala suze, tetka isto– pričala je kroz suze pevačica. 

Nedavno je gostujući na Grand televiziji istakla, da se tokom detinjstva osećala odbačeno, zbog čega je bila jako vezana za pokojnu baku: 

-Pa kako da se ne osetiš odbačeno? Šta je tad mogla jedna žena od tad 50 godina da mi pomogne. Sve što je bilo u njenoj moći. Jer i ona je bila nemoćna kao žena, tu nije bilo muške ruke da se nekome požališ, da ti neko pomogne. Jedina me je ona branila. Moja baka. Od svega – rekla je Jelena na Grand televiziji i dodala:



-Svega je tu bilo, prolazi me. Dosta je tuge, ja sam oprostila, a da li sam oprostila… - zaključila je Jelena u emisiji.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>