Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda 2024: Pobednik je Šejla Zonić!

Pobednik takmičenja Zvezde Granda 2024 je Šejla Zonić! U finalu koje je održano večeras, 8. juna, 20 takmičara se borilo za prestižnu nagradu, a najviše glasova publike osvojila je Šejla Zonić, čiji je mentor bila Ceca Ražnatović.

Zvezde Granda 2024: Pobednik je Šejla Zonić! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nakon devet meseci takmičenja, Zvezde Granda su dobile i svog novog pobednika, koji je dobio 132,047 glasova. 

U finalu tajmičenja Zvezde Granda nastupili su: Miki Sekuloski, Nikolina Perkoviić, Ines Nukić, Julija Petrović, Janko Jankov, Aleksandra Ivanov, Mirza Pandur,Šejla Zonić, Dino Suljić, Antonija Čerkez,Sidik Šabanović,Đula Drini,  Stefan Tomić, Jelena Prole,Dejan Dačević,  Melisa Zijadić, Rijad Rahmanović, Beta Sudar,  Petar Krekić,  Andrijana Petrušovska.

Nakon tri preseka koja su održana tokom finalne večeri ukupno je poslato više od 520.000 glasova. Posle devet meseci žestoke borbe, dobili smo i pobednika Zvezde Granda 2024, a to je Šejla Zonić.



Pored laksave titule pobednika, ovogodišnje nagrade su nešto malo drugačije u odnosu na sve do sada. Pobednik  je osovojio statuu, pesmu i automobil, kao i kompletan marketing. To znači da će imati kompletan tim oko sebe koji će se brinuti oko njegovih nastupa i gosotvanja. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>