Region

Svet

Pevačica Goca Božinovska rođena u vozu, odrasla u šupi!

Oduvek je htela da ima mnogo ali i da može da živi bez miliona! Pevačica Goca Božinovska rođena je u vozu, a odrasla u šupi! Detinjstvo joj nije bilo lako, a dobila je i nadimak koji opisuje njenu tužnu priču...

Pevačica Goca Božinovska rođena u vozu, odrasla u šupi! Screenshoot/Instagram





Goca Božinovska rođena je 16. januara 1965. godine i to u vozu:


"Moja životna priča, od detinjstva pa do dana današnjeg uvek je bila neka muka. Ništa mi nije išlo tako glatko. Rodila sam se u vozu i dolazak na svet sam dočekala na podu. Odrastala sam u siromašnoj porodici." - priča je Goca i opisuje svoje tužno detinjstvo:


"Živeli smo u šupi, jer nam je zemljotres porušio kuću. Rasli smo u jednoj sobici bez struje. Bila sam niska, sitna i neuhranjena, zvali su me "mali vrapčić"... Oduvek sam maštala da ću jednog dana imati mnogo i da ću nešto da stvorim, ali nisam znala kako i odakle. Znala sam da ću u životu pevati, ali nisam znala koliko pevanjem može da se daleko dogura. Jako se teško živelo. 


Majka mi je bila domaćica i radila je u nadnici, a otac na železnici. Sestra i ja, još kao male, pomagale smo majci u nadničarskim poslovima. Bogati seljaci su nas plaćali kao da smo odrasle, tako da sam od detinjstva zarađivala. Posle rada operem ruke, ručam i idem u školu. Bila sam dobro dete i dobar đak."

 

Nataša Šavija otkrila ko je muškarac koji je pretukao u stanu!









Krompir danas ne može ni da pogleda:



" Ovde smo sastavljali kraj s krajem. Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se." - priča Božinovska pa dodaje da danas može da živi sa milionima ali i da preživi sa jednim dinarom:


"Navikla sam na sve"- kaže Goca za Grand.




Jedna žena joj je unuštila život



Goca je u braku sa prvim mužem Radetom Vučkovićem dobila ćerku Jelenu, a kasnije je sa Zoranom Šijanom dobila ćerku Zoranu i sina Mirka.


Božinovska je ranije govorila o situaciji kada ju je Šijan prevario sa njenom drugaricom, koja mu je rodila i sina.


Gocina drugarica, Gorana bila je zapravo i njena komšinica, a kako je Božinovska priznala, ona ju je naučila svemu čemu je mogla, pa čak i tome kako da preotme muškarca od druge žene.


Drugarstvo je trajalo sve do 1996. godine kada je Zoran i ostavio Gocu i decu, nakon čega se pevačica sa decom preselila na Novi Beograd. Gorana je Zoranu 1999. godine rodila sina Vukašina, tri nedelje pre nego što će Zorana ubiti.


Posle Šijanove smrti Gorana je tužila Gocu Božinovsku tražeći trećinu Zoranove kuće u Surčinu, te tvrdeći kako Goca u njoj nikada nije ni živela.


"Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni." - pričala je Božinovska svojevremeno.


Kuća je po sudskoj presudi pripala Božinovskoj, a Gorani navodno stan na Bežanijskoj kosi.


 

Mladenci: Verovanja, običaji i recept za mladenčiće! (VIDEO)









Posle mnogo godina njih dve su izgladile odnose:


" Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. 

Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja." - pričala je Goca ranije, a tvrdi i da nikada nije branila kontakt deci sa Šijanovim sinom:


" Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se vidaju s njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Cak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s njim."- pričala je Božinovska.

Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>