Region

Svet

Ćerka Dragane Mirković presekla: Mama, ne mogu više!

Poznata pevačica Dragana Mirković ponovo je dospela u fokus javnosti nakon objave vesti o završetku 24-godišnjeg braka sa biznismenom Tonijem Bijelićem.

Ćerka Dragane Mirković presekla: Mama, ne mogu više! Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Ova neočekivana vest izazvala je burne reakcije širom regiona, ali ono što je posebno privuklo pažnju jeste različita reakcija njene dece, sina Marka i ćerke Manuele.

Iako je Dragana Mirković već decenijama prisutna na estradnoj sceni i uživa izuzetnu popularnost, njen sin Marko nije baš sklon eksponiranju u javnosti. On na svoj način reaguje na pažnju koju privlači njegova majka. Iako je poznato da Marko povremeno prisustvuje njenim koncertima, on to čini "inkognito". Očigledno je da ne želi da bude u centru pažnje i da ga posebno smeta kada ga devojke primete.

- Ide Marko tako povremeno na koncerte sa mnom, samo inkognito... (smeh) Ne voli da bude nešto viđen. Devojke ga primete, hteo ne hteo - rekla je pevačica jednom prilikom.


Foto: Instagram printscreen/markobijelic

Manuela, sa druge strane se ne oseća komforno, kada je izložena javnosti. Ona je otvoreno pokazala svoje nezadovoljstvo majci, ali je Dragana pružila podršku i razumevanje. Takođe, dala joj je slobodu da se povuče sa društvenih mreža ako to želi, kako bi zaštitila svoju privatnost i osećala se udobnije.

- Mojoj ćerki je neprijatno, ona je, ipak, žensko... Neprijatno joj je da se pojavljuje po medijima, da je ima po novinama. Rekla mi je: "Mama, meni je ovo previše, ne mogu više". Ja sam rekla: "Ja apsolutno ne utičem na tebe, ako bi da se skloniš sa mreža", to je sve. Meni je samo bitno da su mi deca srećna! Što se tiče njihovih partnera, koga kog oni da odaberu ja ću biti najbolja tašta i svekrva! - zaključila je Dragana tada za "K1".

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>