Region

Svet

RRA: Ukida se Dvor?

Gordana Suša, članica Saveta Republičke radiodifuzne agencije kaže da je za sutra zakazana hitna sednica zbog incidenta na “Dvoru”.

RRA: Ukida se Dvor?



"To je strašno! Ja ću se lično zalagati da se takve emisije zabrane" – rekla je za  Suša na molbu da prokomentariše incident na “Dvoru”.

"Ne mogu da govorim u tuđe ime, ali sutra će se održati hitna sednica Saveta. Pozvani su i predstavnici TV Pinka, i biće pokrenuta rasprava o svemu što se dogodilo i RRA će glasati sutra. Jer ovo nije prvi put, pre dve noći je kao što znate, bilo tuče i u Parovima na TV Hepi. Koliko znam danas bi neki članovi Saveta trebalo da se vrate sa puta, a naša služba je sigurno zabeležila taj incident u prenosu".

Na pitanje, šta se realno može dogoditi posle ovog incidenta, Gordana Suša kaže:
"Pinku bogami ovo nije prvi put, već je bilo opomena i realno vrlo lako može da se desi ukidanje programa. Realno može, ja ne mogu da govorim u ime drugih, konačna odluka zavisi od tog kako će Savet da glasa ali realno se to može dogoditi. Postoji i ona druga mera a to je zatamnjenje ekrana i nemogućnost emitovanja osim u kasne sate" – konstatovala je Suša.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>