Region

Svet

Nikola Jokić postaje tata po drugi put: Natalija trudna! (FOTO)

Na Gradskom hipodromu u Somboru,danas se održao Treći trkački dan, okupljajući grla iz štale Nikole Jokića, svetskog poznatog košarkaša. 

Nikola Jokić postaje tata po drugi put: Natalija trudna! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/natalijajokicMeđutim, pre nego što su se trke počele, stigla je iznenađujuća vest: Natalija Jokić, supruga slavnog sportiste, je trudna!

Natalija je potvrdila za Blic da očekuje drugo dete sa Nikolom, što će biti divan dodatak njihovoj porodici nakon ćerke Ognjene. Dok je danas većina ljudi fokusirana na utakmicu Srbije i Engleske na Evropskom prvenstvu u fudbalu, ova vest iz Sombora privukla je veliku pažnju javnosti.

Pročitajte još: Nikola Jokić igra za Srbiju: Predvodi reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Parizu! (FOTO)

Natalijino pojavljivanje na trci, koja je posebno važna za Nikolu kao trostrukog MVP košarkaša NBA lige, bilo je popraćeno njenim ponosnim pokazivanjem trudničkog stomaka. Ovaj gest jasno ukazuje da će jedan od najomiljenijih srpskih parova uskoro proširiti svoju porodicu, čime su prisutni na hipodromu bili svedoci još jednog velikog trenutka u njihovom životu.Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>