Region

Svet

ŠOK! Tanju Savić napao bivši muž?

Tanja Savić otvorila je svoje srce i hrabro progovorila o teškim trenucima koje je doživela, otkrivajući javnosti šokantan detalj o napadu njenog bivšeg muža.

ŠOK! Tanju Savić napao bivši muž? Foto: YouTube printscreen/Pink TVPevačica je u emisiji "Premijera Vikend specijal" ispričala, da joj je bivši suprug, Dušan Jovančević hakovao Facebook profil.

Pročitajte još: UEFA EURO 2024: Srbija - Engleska, ko pobeđuje? Pas Chipo predviđa ovaj rezultat! (VIDEO)​

"Utisci su se slegli, sinoć su mi tražili nove pesme i to je najbolji pokazatelj da su se neke pesme već izdvojile. Ja sam dala sve od sebe da tekstovi budu kakvi jesu i da to budu pesme za narednih 10 godina da se slušaju. Kao da mi je Bog ispunio sve želje. Kao da su mi se putevi sami nametali i kao da sam te staze sama gazila, nisam ništa forsirala i sve mi se samo nametalo i pružilo" - poručila je Tanja pred premijernim kamerama i prisetila se teškog perioda svog života, ali i onih koji je osporavaju

"Ja ne mogu ni najmanju sitnicu da sakrijem, meni se sve vidi. Kako zračim, tako se to vidi na meni. Narod je navikao da me vidi na nekim boljim frekvencijama. Na mom licu se vidi da sam u zadnje vreme dosta nervozna. Došlo je teško vreme da jedna ličnost mora svašta da nosi na svojim leđima... Meni je i Fjesbuk profil hakovan. Ljudi ne mogu da mi šeruju pesme. Meni je moj bivši partner hakovao profil, ne želim ni ime da mu spomenem, to je bilo davne 2020. godine kad smo se rastali. Ukraden mi je moj identitet, vrlo je moguće da koristi moj profil i da mi kvari posao. Davnih dana sam pokušala da mu to kažem" - govorila je Tanja Savić, a onda otkrila o vereniku Mukiju koji je mlađi od nje 11 godina.

"Baš sam rekla mom partneru da napravimo neki haos u Areni, da me zaprosi kao... Ja to ne bih mogla da podnesem, ja bih plakala. Ja ću samo u jednom trenutku da se oborim i da plačem od sreće. Najveći blagoslov mi je da s njim odem kući živa i zdrava i da zagrlim svoju decu. Moji sinovi su moja najveća podrška i snaga" - ispričala je Tanja u Premijeri.

Pročitajte još: Tanja Savić brani svoj spot Otac suzama mojim: Umetnost ili provokacija? (VIDEO)
Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>