Region

Svet

Boki 13: Ivan ima snimak s ljubavnicom!

Poznati voditelj Ivan Ivanović ne samo da je tokom braka imao ljubavnicu već postoje i fotografije na kojima je snimljen s njom, tvrdi Bojan Jovanovski. Naime, kako kaže popularni Makedonac, on je nedavno imao prilike da vidi snimke golog Ivanovića nakon čega je zaključio da je neverstvo najverovatniji razlog za krizu u voditeljevom braku.

Boki 13: Ivan ima snimak s ljubavnicom!



"Osećam potrebu da se javno zahvalim jednoj ženskoj osobi koja mi je pokazala svoje intimne fotografije urađene prošlog meseca. Na tim fotografijama sam jasno video "divno" i "raskošno" telo njenog ljubavnika Ivana Ivanovića dok leži go pored nje. Ne možete da zamislite na šta to liči! Dlakavi, skraćeni muški torzo sa visinom oko 1,65 i upaljačem umesto onog ponosa o kom stalno priča", rekao je Jovanovski za "Alo!". On dodaje da mu je posle pomenutog prizora pozlilo!

"Posle ove fotografije, od koje sam povraćao pet puta, imam potpuno razumevanje za njegovo ponašanje. Sada razumem zašto pričaju da dotični svaki put iz kluba izađe zagrljen s drugom ribom. Pa razumljivo je da neće nijedna od tih poštenih da doživi takvo iskustvo dva puta. Zbog neverstva se verovatno i razvodi", zaključio je Boki 13, dok je Ivan Ivanović na ovu prozivku rekao samo:

"Nemam komentar".

Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>