Region

Svet

Nina Vorkapić: Stojan mi se svidja! Joca je bio trenutak slabosti

Posle završetka rijalitija Dvor atraktivna manekenka Nina Vorkapić otkrila je u intervjuu za jedne dnevne novine u kakvom je odnosu sa Jovanom Stefanovićem, reperom Ivanom Ivanovićem Ðusom i MC Stojanom.

Nina Vorkapić: Stojan mi se svidja! Joca je bio trenutak slabosti



"Što se Joce tiče on mi je na početku jako prijao i sa njim sam uspostavila kvalitetnu komunikaciju. Nisam sigurna da smo se zaljubili jedno u drugo, to je bio samo trenutak slabosti. On je lep, simpatičan i interesantan dečko, ali sve preko toga nek ostane moja mala tajna" – kaže Nina kroz osmeh osvrnuvši se na vreme koje je provela u dakuziju sa Ðusom.

"Ðus je divan momak, a osim što smo bili u đakuziju i pričali, ništa više od toga se nije desilo između nas. Za mene je sveto to što on ima dugogodišnju vezu" – iskrena je Nina. Manekenkac kaže da je ipak MC Stojan ostavio najjači utisak na nju na Dvoru.

"Stojan je fin momak i on je ostavio najbolji utisak na mene. U „spoljnom svetu” smo nekoliko puta otišli na piće, ali još uvek je rano da govorim o našem odnosu. Za sada postoje obostrane simpatije" - priznala je Nina, koja je dala kratak odgovor vezano za momka koji se za vreme njenog boravka na Dvoru predstavljao kao njen bivši dečko.

"Ja zaista ne znam o kome je reč. Nisam sigurna da sam ja imala dečka" – tvrdi Nina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>