Region

Svet

Bivši muž Bojane Janković kroz suze održao potresan govor na sahrani: Bila si jedna i jedinstvena

Bojana Janković, sahranjena je danas, 26. aprila na Novom groblju. Njen bivši suprug, Ognjen Janković, pre spuštanja kovečega u raku, održao je potresan govor.

Bivši muž Bojane Janković kroz suze održao potresan govor na sahrani: Bila si jedna i jedinstvena Foto: Printscreen/Pink.rs



"Nikada nećemo zaboraviti tvoju toplinu, brigu za druge, požrtvovanost, nesebičnost. Bila si jedinstvena i neponovljiva. Najbolji ortak, bila si šminkerka, verna svojim najbližima, omiljena na poslu. Bila si divna, brižna i najbolja majka. Ti znaš i sama, jer sve ti znaš, koliko nas je ljudi ovih dana zvalo da podeli neku priču o tebi, anegdotu, sećanje, i to Bojana nije slučajno. Vidiš i sama koliko nas se ovde okupilo i da ti damo barem malo ljubavi, koju si ti nama davala. Ljubav je upravo ono što ostaje iza žene kakva si ti. Hvala ti u ime svih nas, na bezbroj trenutaka sreće i radosti, koji na kraju i čine tvoj život i lepim sećanjima na tebe. Obožavala si muziku, a još više si obožavala da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, a danas si nas naučila kako da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega, spremni smo na sve što nam sledi, ti si nas ujedinila sve u ljubavi i u veri i sada ćemo mi za tebe da živimo. Znam da ti je drago što nas sada gledaš na okupu i veruj mi da sve ove brojne suze i tužni uzdasi, zapravo čine jedan široki osmeh kojim si ti zračila - govorio je Ognjen kroz suze i naszavio: 

Bojana, Boko, Boksi, svako od nas je imao neki omiljeni nadimak kojim si bila upisana u telefon. Mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, a tvoja omiljena dva bića su te zvale mama i uvek ćete zvati mama, ti to najbolje znaš. Ostavila si iza sebe veliko nasleđe ljubavi u životu, mi ćemo nastaviti tim putem. Neka te Gospod dragi zagrli za sve nas, a mi ćemo se moliti za tebe. Za tebe ćemo, draga naša, voleti zauvek - kroz suze je rekao Ognjen, nakon čega je kovčeg spušten u raku uz pesmu "Živeo život.

Slične vesti: ​Sahranjena Bojana Janković (FOTO)
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>