Region

Svet

Ceca Ražnatović otkrila najveću grešku nakon 18 godina (FOTO)

Ceca Ražnatović, progovorila je o jednoj velikoj grešci koju je napravila pre 18 godina, a koju više nikada nije ponovila.

Ceca Ražnatović otkrila najveću grešku nakon 18 godina (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink"Samo jednom sam bila plavuša, to je bilo pre 18 godina, tokom mog prvog koncerta na Ušću. Ja sam tada umislila da je vreme za drastičnu promenu. Znate ono kada niste zadovoljni nečim pa odlučite da promenite frizuru? E, pa tako sam ja rešila da postanem plava... Celog života sam bila crnka!" - rekla je Ceca u emisiji "Ako progovorim" na televiziji K1 i dodaje: 


Foto: Printscreen YouTUbe/Ceca

"Prođem tako, kad sam se ofarbala, pored ogledala i prepadnem se kako izgledam. Čim je prošlo Ušće sam rekla frizerki: "U gavran-crno da me ofarbaš!"... Nikad više nisam eksperimentisala, samo tako te toplije boje, na braon, što mi stoji. Mada, ne treba puno da mene čovek nagovori! -  dodala je kroz smeh.

Na pitanje da li je fatalna za bivše partnere, Ceca je u svom stilu odgovorila:

"Da li sam fatalna žena? Pa, ne znam, zašto fatalna? Ali da li me lako zaboravljaju? Nikada me ne zaboravljaju!" - zaključila je pevačica. 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com


>