Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 8. aprila do 14. aprila 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Freepik




Na samom početku nedelje imamo mlad Mesec i totalno pomračenje Sunca na 20-om stepenu znaka Ovna. Bićemo skloni da idemo preko svojih granica, što se može odraziti na to kako se osećamo i u mentalnom i u fizičkom smislu. Ovo pomračenje ukazuje na velike promene koje su pred nama – za svakog na drugačiji način i u različitim životnim sektorima – ali suština je da nešto u narednom periodu ostavljamo iza sebe i ulazimo u novu životnu fazu.





VAGA

Hrana

Ako je to ikako moguće, pokušajte da ne preterujete sa hranom – iako vaši redovni obroci nisu obilni, problem je u tome što između njih konstantno nešto grickate. Više od nervoze, manje od gladi.

Ljubav

Dosta je kompleksna situacija u partnerskim odnosima. Ima tu od svega po malo – i ljubavi i ljubomore, i strasti i nervoze, i u jednom trenutku vesele a u drugom razdražljive komunikacije….a u nekim odnosima ima i nakupljanja teške energije i milion pitanja na koje nema pravog odgovora. Pošto partnerski odnosi trenutno izgledaju kao bure baruta za koje je dovoljna jedna varnica da ga lansira – savet je da bi bilo dobro izbegavati trzavice. Ako možete. Ili ako želite. Slobodne Vage – da može biti burno i zanimljivo – ma može. Ali pitanje je koliko su sada započeti odnosi stabilni i koliki im je rok trajanja.

Posao

Svi će vas nervirati, ali ni vi nećete biti cvećka – itekako ćete umeti da do ivice živaca dovedete neke od saradnika ili kolega. Radna situacija je znatno otežana – mnogo je nezavršenih obaveza, mnogo nepotpune dokumentacije ili zbunjujućih informacija, mnogo dogovora koji nikako da se zaključe I naravno – mnogo poprilično “živahne” komunikacije. Treba znati stati – rešiti ono što je moguće, a ono što nije – ne nervirati sebe, ali ni druge oko toga. Biće čistija situacija u narednoj sedmici.

Zdravlje

Ne precenjujte snage svog organizma. Potrebno vam je da odmarate, kulirate malo.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Velika su iskušenja pred vama. Stvarno ćete morati da budete čvrsti da biste mogli da odolite slatkišima i slanišima koji će vas mamiti da ih smažete sve. Budite karakter, možete to sada!

Ljubav

Može vas pritisnuti ljubomora – tražićete promene u partnerovom ponašanju, maltretirati sebe analiziranjem svakog detaljčića, unutar vas će se sve talasati I ključati. Možda je voljena osoba čista kao sunce, a možda I nije – ali vi svakako možete ovakvim razmišljanjima dobrano izmaltretirati sebe – a I doneti tenziju u odnos. Bolje se fokusirajte na posao – to je segment koji zahteva vašu pažnju. Slobodne Škorpije – sudarićete se sa prošlošću – neko kroz konretnu osobu, bivšeg partnera – a neko kroz “déjà vu” – već viđene situacije, već viđene okolnosti. Sve što započnete biće vrelo I komplikovano.

Posao

Mlad Mesec I pomračenje Sunca u polju poslovne svakodnevice – ukazuje da je pred vama zahtevan poslovni period. Neko će napredovati kroz težinu, a neko će rešiti da digne ruke I da batali sve. Sad….sto ljudi, sto ćudi I isto toliko različitih okolnosti, ali suštinski – savet bi bio da ipak ne donosite konkretne odluke (misli se na eventualni prekid radnog odnosa, saradnji, partnerstva itd). Pustite da se cela trenutna situacija staloži I da vam misli budu jasnije. A samim tim I dela. Vrlo naporna nedelja.

Zdravlje

Više obratite pažnju na svoje zdravlje – pogotovo ako duže vreme zanemarujete neke tegobe.

 




STRELAC

Hrana

Jaka potreba za uživanjima u hrani i piću i  nemogućnost kontrolisanja apetita prisutni su tokom ove nedelje. Zaista ćete teško odolevati dobrim zalogajima. Ishranu više bazirajte na povrću.

Ljubav

Velika promena je nagoveštena slobodnim pripadnicima ovog znaka. Mlad Mesec I pomračenje Sunca u polju ljubavi I zabave ukazuju na porast dešavanja u ovoj sferi, ali bilo da obnavljate stare emotivne priče (da, to je itekako moguće) ili se okrećete ka novim osobama, računajte da ćete u tim odnosima dobiti jedan koktel sastavljen I od slasti, strasti I jakih emocija…ali I od mnogo težine I komplikacija. Zauzeti – više se fokusirajte na ono što je lepo I dobro u vašem odnosu (a ima toga), a manje se kačite za već sto puta prežvakane teme I pitanja oko kojih se ni ranije niste uspevali složiti I napraviti dogovor.

Posao

Kada vam se otvaraju poslovne situacije, onda to ide savršeno – rešavate sve brzinom munje. Pravi potez u pravo vreme. No, kada vas poslovne situacije koče – e, onda tu ima peripetija I nervoze I kašnjenja I promena planova I ponavljanja. I pored toga – vi plivate prilično dobro, gurajući optimizam I dobru energiju u prvi plan. Što bi se reklo – preko trnja do zvezda. Novac vas nešto hoće ovih dana – pa iskoristite situaciju, pogotovo ako možete da naplatite neko zaostalo potraživanje.

Zdravlje

Nije sjajno, ali nije ni toliko loše. Ipak – trudite se da se više odmarate. I mentalno I fizički.



 
DNEVNI HOROSKOP

MESEČNI horoskop za april 2024. godine!










JARAC

Hrana

I vama je jasno da je potrebno da povedete više računa o ishrani, ali kao da se nikako ne otvara prostor za tako nešto. Potrudite se makar da vaši obroci budu raznovrsni i redovni.

Ljubav

Šareniš od energija i dešavanja u vašem emotivnom životu. Ovo je period u kojem se nervoza pojačava, neke situacije u vašem životu (koje i mogu ali i ne moraju imati veze sa partnerstvom u kojem ste) vas uzdrmavaju i traže veliki udeo vašeg vremena i živaca – a to se sve može odraziti na odnos sa voljenom osobom. Budite malo mekši na rečima i ipak pokušajte da pronađete koji trenutak vremena za partnera. Slobodni Jarčevi – ili se prošlost ponovo uskomešala oko vas i u vama ili ste u kontaktu sa osobama koja vas po nečemu podseća na ono što je bilo. Ima prostora za ljubavi, ali one malo komplikovanije.

Posao

Sve ono što ste isplanirali suočava se sa prilično zahtevnim preprekama I otežanjima. Pojavljuju se naznake da ste nešto propustili da uradite ili da postoje greške na koje morate obratiti pažnju. U svakom slučaju – morate napraviti korak unazad. I pokušati da se ne nervirate oko toga. U dobrom ste poslovnom periodu iako on nije jednostavan. Novac će vam ovih dana stizati baš u trenucima kada vam je najpotrebniji. Moguće su više nego lepe zarade, ali I pojačani troškovi – I to najpre za dom I ukućane.

Zdravlje

Prehlade, povrede.

 




VODOLIJA

Hrana

Nikako ne uspevate da odvojite dovoljno vremena za sebe, pa vam je najlakše da pripremite nešto na brzinu ili pak da se okrenete brzoj hrani, pecivima, grickalicama.

Ljubav

I najjača ali I najslabija stavka u ovoj nedelji je komunikacija između partnera I vas. Vrlo često ćete biti na tankoj granici između razumevanja I rasprave – I to najpre zbog toga što će kod oboje biti pojačana tvrdoglavost, ali I nervoza zbog užurbanog perioda u kojem ste. Postoji više nego dovoljno dobre energije u vama I oko vas da biste ovo prevazišli – zato oboje naučite da prećutite s vremena na vreme. Slobodne Vodolije – sada se neki kontakti koji su vam bili interesantni mogu prekinuti ili značajno usporiti, ali isto tako – neki se mogu I obnoviti. Neko vas može iznenaditi inicijativom, pozivom.

Posao

Vodite računa kakve dogovore sklapate I šta potpisujete – iako nešto na prvi pogled može delovati kao “čisto” I povoljno po vas – itekako se vrlo brzo može pokazati da sve to I nije baš tako slatko I jednostavno. Generalno gledano – sve situacije u ovoj sedmici imaju tendenciju da se komplikuju I da je potrebno da na njih potrošite mnogo više vremena I truda nego što ste mislili. O, uspevaćete vi da se iskobeljate iz svega, da sve rešite I stignete na vreme – ali će vas to dosta mentalno I fizički opteretiti.

Zdravlje

Posebno je potreban oprez u saobraćaju. Respiratorni sistem je osetljiv, a mogu se aktivirati I hronični zdravstveni problemi.

 




RIBE

Hrana

Ova vam nedelja donosi promenljiv apetit i to da ćete ići iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. Nećete moći da odolite slatkišima, ali nećete biti ni redovni sa nekim „regularnim“ obrocima.

Ljubav

I vaša osećanja ali I vaša raspoloženja su dosta nestabilna I promenljiva u ovim danima. Evidentno je da vas neke situacije opterećuju I da ste u fazi pojačanog I mentalnog I fizičkog umora – sve je to potpuno normalno, dođu takvi trenuci u životu pre ili kasnije – ali je ipak važno da ne dozvolite da ovo utiče na odnos sa voljenom osobom. Komunikacija I otvorenost po bilo kom pitanju je sada ključ uspeha I mira u ljubavnim odnosima. Slobodne Ribe – ukoliko postoji osoba za koju ste zainteresovani – nestrpljivo čekate da ona napravi neki potez prema vama, istovremeno se “lomeći” da li da se aktivirate vi.

Posao

Finansijski sektor je sada mesto na kojem se “lome koplja” I koji je u fokusu. Vi sada imate preduslove da vas neki pojačani prilivi na trenutak oporave – ali suštinski, u periodu ste kada ne uspevate da se jednostavno iščupate iz svih zaduženja, troškova I ovo vas može u priličnoj meri opterećivati. Poslovno – sada ste itekako sposobni da uložite sebe u zahtevne poslovne obaveze, projekte – ulaže se mnogo truda I snage, ali će I rezultati biti dobri. Pokušajte da ne preuzimate na sebe više nego što možete da izgurate.

Zdravlje

Aktiviranje hroničnih problema. Pojačan mentalni I fizički umor.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>