Region

Svet

Dvor: Mitar Mirić se tukao sa Nemanjom i pokušavao da kresne Uršku (Video)

Pevač Mitar Mirić uspeo je da za samo par sati na koliko je ušao u popularni rijaliti šou "Dvor" napravi opšti haos. Prema mišljenju mnogih gledaoca pevač je pokazao više za jedno veče nego svi takmičari za skoro punih mesec dana.

Dvor: Mitar Mirić se tukao sa Nemanjom i pokušavao da kresne Uršku (Video)



Kada je ušao Mitar je prvo napravio odličnu atmosferu, da bi posle par čašica alkohola prepustio mikrofon svojim kolegama i bacio se na vaćarenje slovenačke voditeljke Urške.

"Ja hoću nešto da je*em"! - rekao je Mitar  Đusu, a zatim krenuo da napada Uršku. Prvo je počeo da je dira po grudima, da bi joj potom zavukao ruke pod suknju i počeo da skida gaćice.
 
"Sad treba da se prodaš"! - govorio je pevač Urški, međutim voditeljka nije bila raspoložena za napaljenog Mitra  već je uspela da zadrži donji veš na sebi.

Prilikom izlasaka sa Dvora, MItar je šutirao sve što mu se našlo na putu, pošto je bio besan jer je želeo da ostane u rijalitiju. Na vratima je zgrabio Nemanju Nikolića za kragnu i pokušao da ga udari, Nemanja mu je uzvratio guranjem. U tom momentu odreagovalo je obezbeđenje i izbacilo Mitra napolje.

Mitar je kasnije izjavio da sve što je uradio bilo je u svrhu rijalitija i podizanja rejtinga šouu.

"Skidao sam Uršku, pa šta, i ja sam počeo da se skidam! Mora da se pravi šou, zato sam i ušao, a ne da pokažem da znam da pevam jer svi znaju kako to radim" - rekao je Mitar, ali nije bio raspoložen da komentariše tuču.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>