Region

Svet

Laž je da me je Kristijan Golubović pozvao da mi donira bubreg!

Na društvenim mrežama odjeknula je vest da je Milici Adamović (30) iz Beograda ugroženo zdravlje i da joj je hitno potreban novi bubreg da bi živela. Laž je da me je Kristijan Golubović pozvao da mi donira bubreg!

Laž je da me je Kristijan Golubović pozvao da mi donira bubreg! Screenshoot/Instagram




- Nemam mnogo vremena. Ostalo mi je jako malo. Molim sve koji žele dobrovoljno da mi pomognu i koji imaju nultu krvnu grupu i iznad 25 godina da mi se jave - navela je Milica u kratkom snimku na Instagramu, koji su svi masovno delili.


Nekoliko sati kasnije, Kristijan Golubović oglasio se javno, na svom zavničnom Fejsbuk profilu i rekao da će dati bubreg devojci.

- Ja sam nulta pozitivna grupa. Ako odgovaram, daću bubreg ovoj devojci - napisao je Kristijan, međutim, kada mu se Milica Adamović javila, on joj nije odgovarao.






- Laž je da me je Kristijan pozvao da mi donira organ. Zapravo, on je mene samo tagovao u snimku, a na moju poruku nije odgovorio tri sata. Sramotno je ako ovo radi zarad publiciteta, jer meni život visi o koncu. To što on radi zaista nije u redu - rekla je ona, i dodala da joj nije jasno da ako je već imao toliku želju da spasi njen život, ne razume zbog čega joj na poruku ne odgovara.

- Niko ga nije terao na to. Doniranje organa je slobodna volja. Da mi neko donira bubreg pomogao bi mi da preživim, a ovako imam samo prognozu lekara da ću živeti još šest meseci ako mi se ne javi neki potencijalno donor. To je nešto što nije za šalu, niti korišćenje publiciteta - rekla je izrevoltirana Milica.

 

Kristijan Golubović objavio da želi da donira bubreg Milici Adamović!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/espreso


>