Region

Svet

Dunja Ilić: Žbun u gaćama nije u trendu!

Dunja Ilić nastavlja da piše svoju kolumnu, ovoga puta dajući modne savete čitateljkama. Ako ste u dilemi šta je u 2011. godini IN, a šta OUT, pogledajte Dunjin izbor. „Ok, doček Nove godine je bio savršen. Repriza je bila savršena. Kao i repriza, reprize.

Dunja Ilić: Žbun u gaćama nije u trendu!



Dobro će mi doći nekoliko dana odmora. Što jetre, što mozga, što tela. Zapravo, sve je ostalo isto samo što smo u nekoj novoj godini. Sa svih strana nas napadaju Deda Mrazovi i one glupe ulične svetiljke. Ah, toliko mnogo kiča, ali ima isto toliko i interesantnih stvarčica koje nam, koliko god ne želeli to da priznamo, uvek podignu raspoloženje i protiv naše volje nas teraju da osetimo tu prazničnu atmosferu!

Ne znam za vas, ali ja sam još prvog januara odlučila šta će mi biti IN, a šta OUT, u ovoj 2011-oj!

IN: Štikle, štikle štike! Što tanje, što više! Kako god u 2011-oj zaboravite na ravne cipele!
OUT: Nonšalatni stil. Ukoliko mislite da ćete u sred Beograda sa odrpanim stilom nalik na one koji furaju holivudske zvezde na paparaco fotkama izgledati dobro, odmah da vas razočaram – NEĆETE!

IN: Pustite svog dragog-dragu da diše. Izlazite sa svojim drugaricama-drugovima. Radite svoj posao i imajte svoj život, a svog dragog ili dragu pozovite s vremena na vreme i to ne da bi ste mu se naje*ale svega što vas nije zvao čitavih sat vremena, već jednostavno da ga čujete.
OUT: Zvati svog dragog ili dragu na svakih pet minuta. Čitati im poruke. Dolaziti na vrata ukoliko se ne jave. Zvati ceo grad kako bi ste saznali šta rade u kom trenutku…

IN: Teretana. Solarijum. Depilacija.
OUT: Mlitavo telo, beo ten i dlake! Ukoliko mislite da ćete sa belim tenom i mlitavim telom izgledati šarmantno poput Merlin Monro, mnogo ste se prevarili. Jedna je Merlin, a i prošlo je mnogo godina od tog “trenda”… Kao i od onog da žena treba imati prirodni “žbunić” u gaćicama. Dakle, malo na traku za trčanje. Malo do solarijuma. A zatim stisnite zube i pod vosak!!!

IN: Pravo krzno. Ajmo, sad hoću da osetim žar vaše paljbe po meni. Ja imam psa i mačku i iskreno ih volim, ali isto tako imam i gomilu pravog krzna u svom ormanu i znate šta – obožavam ga!
OUT: Fejk! Ok, bla, bla, bla. Svi trebamo da budem vegetarijanci i borimo se za prava životinja. Ja sam ipak za glamur, a fejk krzno nikada neće izgledati ni približno glamurozno kao pravo!

IN: Eksperimntisanje. Tamno ljubičasti karmin. Crni nokti. Roze pramenovi… Što da ne!
OUT: Slepo praćenje modnih trendova. Duga smeđa nadogradnja sa svetlijim pramenovima. Istetovirane obrve! Napumpane usne i grudi. Farmerice. Neka “Ice Berg” majca. Kaiš i salonke. Lepo, ali dosadno!

Ima tu još nekoliko In/Out stavki, ali nisu za javnost. Mnogo su intimne. Možda vam ih otkrijem do kraja godine!

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>