Elita 7

Parovi

ELITA 7: Anđela grcala u suzama zbog očevog pisma: Gajio sam monstruma! (VIDEO)

Anđela Šparavalo, nakon sinoćnjeg obraćanja u rijalitiju "Elita 7", kada se emotivno obratila svojoj porodici i iznela sve svoje strahove, danas je dobila pismo od oca.

ELITA 7: Anđela grcala u suzama zbog očevog pisma: Gajio sam monstruma! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Njen otac, Aleksandar Šparavalo, odazvao se na Anđellin poziv u "Eliti" u vidu pismo, a njegove reči potpuno su slomile mladu učesnicu.

 - Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime - pisalo je u pismu koje joj je otac poslao.

- Ne znam šta bih rekla - kratko je Anđela prokomentarisala očeve reči.




Slične reči: ​Elita 7: Oni su nominovani za izbacivanje! (VIDEO)
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>