Elita 7

Parovi

ELITA 7: Ivan Marinković izabrao potrčke! Neočekivana odluka šokirala sve (VIDEO)

Napetost u rijaliti programu "Elita 7" doseže vrhunac kako se novi vođa, Ivan Marinković, suočava sa teškim odlukama. Nakon turbulentnog dana prepunog nesuglasica oko raspodele budžeta, sinoćnji događaji su izazvali pravu buru reakcija kada je Ivan doneo iznenađujuću odluku o potrčcima.

ELITA 7: Ivan Marinković izabrao potrčke! Neočekivana odluka šokirala sve (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVIvan, koji je nedavno postao vođa, podigao je napetost među svojim cimerima kada je najavio da će odabrati dva takmičara koji će biti poslati u izolaciju. Kroz sistem eliminacije, odlučio je da ovog puta Jovanu Tomić Matoru i Milenu Kačavendu pošalje u izolaciju.

Ova neočekivana odluka izazvala je šok i nevericu među takmičarima, ali je Ivan stao iza svoje odluke. "Ove nedelje sam odlučio da to budu dve najbolje drugarice, istomišljenice. Za ovu godinu najbolje drugarice, smatram da je to odlična odluka", izjavio je Ivan.
Reakcija Jovane Tomić Matora na ovu vest bila je neočekivano pozitivna: "Meni ekstra, bolje nije moglo što se mene tiče", rekla je kroz osmeh, pokazujući da će se izolacija pretvoriti u novi izazov za ove dve takmičarke.

Dok se atmosfera u kući ELITA 7 nastavlja zagrevati, fanovi su uzbuđeni da vide kako će se dalje razvijati situacija i kako će se takmičari nositi s novim izazovima. Omiljena ličnost je naravno njegova supruga, Jelena.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>