Elita 7

Parovi

ELITA 7: Ša u strahu za život! Uroš i Miljana nastavili da ga proganjaju (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša u rijalitiju ELITA 7, juče je pretrpeo linč od strane Miljane Kulić i Uroša Stanića, koji su ga provocirali i gađali hranom.

ELITA 7: Ša u strahu za život! Uroš i Miljana nastavili da ga proganjaju (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVNenad je danas tokom emisije radio "Amnezija" u rijalitiju "Elita 7" najvio da će ih tužiti za pretrpljeni strah, što je dodatno iznerviralo Uroša i Miljanu, koji su uleteli u studio i nastavili da ga provociraju.

"Dobar dan, jel planirate Miona i ti možda bebu?" -pitao je Janjuš.

"Mi nismo planirali još uvek, ima vremena, nama je samo bitno da idemo u naš stančić nakon izlaska, super smo sad, evo deset dana bez svađa" -rekao je Ša.

"Što sad Janjuš laže, planirao je rajsko ostrvo, da odvede svoju devojku" -rekla je Kačavenda.

"Jesam dok mi nije sad rekla duvaj ga napolju, onako fino" -rekao je Janjuš.

"Šta se dešava sa Miljanom i Urošem?" -pitao je Janjuš.

"Oni pokušavaju da nas rasture, neverovatne provokacije i fizički nasrtaji, imaju cilj da nas razore a mi smo samo jači. Tužena je već za sve, rekao sam mojima da podnesu tužbu. Uroš je nenormalan, ima psihičkih problema, ispolivao nam je ceo krevet i sve uništio.
Agresivac kaže, on je mene prvi dirao, ne glumi žrtvu, ti si jedan običan agresivac i vršiš torturu nadamnom"
- rekao je Uroš."Ajde izlazi napolje jazavče jedan, čuješ šta ti kažem" - rekao je Janjuš.

"Nas ne sme niko da isteruje odavde, on je nas prvi napao i ja podnosim kontra tužbu. On ne može da pravi od mene žrtvu, ajde Stanislavu je*i majku, kad god bi pomene mamu od mene će dobiti polivanje" - rekla je Miljana.

"Ne možete da pravite stvari kao da ste u nekom strahu, sami ste se družili sa njima pa sad trpite, okrećete priču kao da oni vas nešto maltretiraju. Ovo je tvoj sin sad se drži sa njim" - rekao je Mića.

"Bravo Mićo, ovo je animozitet koji oni imaju prema nama pa ceo dan pljuju po nama. Kačavenda je zaljubljena u Janjuša to se vidi" - dodao je Uroš.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>