Reality & TV Show

Zanimljivosti

Vesti

sramota najnovije vesti - strana 5

Goran Jevtić: Da li je ikoga sramota što smo na ivici preživljavanja?!

Goran Jevtić: Da li je ikoga sramota što smo na ivici preživljavanja?!

Kada su novinari posetili Gorana Jevtića u Nacionalnom teatru u Beogradu pred premijeru predstavi "Zli dusi" F. M. Dostojevskog, prvo što su primetili i prokomentarisali bio je njegov zanimljiv šal. Kaže, inače ga ne nosi, ali tog dana je ostao bez glasa, baš pred premijeru, pa je shvatio da je "Gučijev" šal neophodan za to veče. "To mi kupila Anđelina. A kad mi ga je dala, još ja onako u sebi razmišljao: kad ću ja to da nosim... Međutim, eto vidiš, sve dođe na svoje." A na komentar: "Baš vam lepo stoji", rekao je: "Nemam ja kad da budem lep. Stvarno. Sreća, pa ponekad imam lep kostim. A večeras baš imam..."

Pročitaj više

Soraja VB: Marijanina pobeda bi bila sramota

Soraja VB: Marijanina pobeda bi bila sramota

Tenzija u kući Velikog brata je sve manja, finalisti nisu nervozni, a sve zbog toga što niko od njih ne veruje da će danas napustiti kuću. Ipak, predzadnji dan u kući takođe je doneo jedan konflikt, i to između Duleta i Brendona. Dvojac se, zajedno sa Sorajom, odmarao u dvorištu, a Soraja je pričala da bi volela da neko od preostalih momaka osvoji nagradu, jer smatra da bi Marijanina pobeda predstavljala veliku sramotu, a Brendon se sa tim nije složio. Izjavio je kako smatra da Duško ne zaslužuje nagradu više od ostalih jer mu treba novac.

Pročitaj više

Petar Kralj: "Farma" je srpska sramota

Petar Kralj:

Kako se početak novog serijala "Farme" bliži, prašina se sve više i više diže. Još malo pa će i dani početi da se odbrojavaju, neki se svemu tome groze, a drugi jedva čekaju. Šta se zapravo desilo sa novom publikom i novom vrstom zabave koju mediji emituju širom sveta u kojoj uživa ili ne, ali svakako prati veći deo populacije, niko ne zna.

Pročitaj više

Gejeve sramota Jelene Karleuše

Gejeve sramota Jelene Karleuše

Jelena Karleuša se definitivno izdvaja od drugih pevačica domaće estrade. Naime, JK je svoj rođendan proslavila raspravljajući se sa fanovima na svom facebook profilu. Jedan od fanova Jelene, bio je iznerviran njenim poigravanjem sa gay populacijom i pravima da ona zastupa gay populaciju.

Pročitaj više

>