Region

Svet

Soraja VB: Marijanina pobeda bi bila sramota

Tenzija u kući Velikog brata je sve manja, finalisti nisu nervozni, a sve zbog toga što niko od njih ne veruje da će danas napustiti kuću. Ipak, predzadnji dan u kući takođe je doneo jedan konflikt, i to između Duleta i Brendona. Dvojac se, zajedno sa Sorajom, odmarao u dvorištu, a Soraja je pričala da bi volela da neko od preostalih momaka osvoji nagradu, jer smatra da bi Marijanina pobeda predstavljala veliku sramotu, a Brendon se sa tim nije složio. Izjavio je kako smatra da Duško ne zaslužuje nagradu više od ostalih jer mu treba novac.

Soraja VB: Marijanina pobeda bi bila sramota



Brendon kaže kako novac treba svima, a Dule mu je na to rekao da ućuti jer ga svi mrze i dodao da njegova pobeda ne bi bila u redu. Brendon ga je potom zamolio da više ne razgovaraju. Soraja je neuspešno pokušala da pomiri dva neistomišljenika. I dok sa jedne strane miri prijatelje, sa druge se strane Soraja ponovno nalazi na tankom ledu sa Marijanom.

Naime, Soraja Marijaninu pobedu smatra sramotnom, a Marijana smatra da Soraja najmanje zaslužuje pobedu.

Veliki brat im je veče uoči finala stanarima pustio film da se malo opuste. Nakon filma, pozvao ih je sve u ispovedaonicu kako bi im saopštio da je vreme za pobedničku kampanju. I to tako da Brendon predstavlja Horvata, Horvat Brendona, Duško Soraju, Soraja Marijanu, a Marijana Duška. Na kraju su započeli sa pripremama za zadatak, a Dule i Brandon su se ponovno posvađali. Nakon što su dobili zadatak, stanari su započeli sa prezentacijom, a niko nije bio pripremljen. Dule je rekao da bi Soraja trebala da pobedi jer je velika prijateljica i borac.

Horvat je zastupao Brendona i rekao da je duhovit i da ga treba gledati kao umetnika. Dodao je da Brandonu ne treba zameriti neke stvari jer je u duši jako dobar.

"Brandone, nebitan si i čestitam ti ako pobediš" , zaključio je Horvat. Soraja je morala potom da navede zašto bi Marijana trebala da večeras pobedi.  Rekla je da je Marijana uvek spremna da oprosti i izvini se. Marijana nije znala šta da kaže za Duška pa je samo rekla da je sjajan tip koji se dobro snašao uprkos godinama i navikama. Brendon je završio govor i naveo neke razloge za Horvatovu pobedu. Rekao je da je Horvat jedna srdačna i pitoma osoba i da nije zao.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>