Region

Svet

Ekrem Jevrić: Ja najviše volim svoju ženu Igbalu (Video)

Zbog lošeg vremena VIP seljaci su stalno u kući, a i dalje je u centru pažnje "ljubav" Ekrema i Vendi, koji i u španskoj seriji "Zabranjena ljubav", čije snimanje je počelo, igraju ljubavnike (Aca Ilić joj je muž kojeg vara sa Gospodom). Baki je odlučio da i on tu malo "umeša prste" jer želi da bude "režiser" njihove veze, pa ih oboje savetuje kako da se ponašaju. Sa Ekremom mu još i ide, ali Vendi ne želi da čuje za njegov plan.

Ekrem Jevrić: Ja najviše volim svoju ženu Igbalu (Video)



"Napravićemo haos samo mi daj prostora, moraš da mi veruješ, ja je znam 17 godina, mi smo se kao nešto muvali. Ona je bila seks bomba, ista Sabrina ili Samnta Foks, znaš ko je to? Ona sa sisama velikim. Nemoj da joj prilaziš i ispadneš ovca, ona to namerno radi, primila se na tebe jer svi kažu da si ti pobednik. To joj je taktika, ona je fukara i samo se sa tobom zeza", kaže Baki

Ekrem je sve pažljivo slušao i priznao da bi sve sa Vendi, ali i da se sada razočarao jer je mislio da je iskrena.

"Ne obraćaj pažnju na nju, ona će onda tebi da priđe. Nju to pali, znam, tako sam je ja smuvao pre 17 godina. Moramo da je napijemo, ja ću da je odvedem u seno, a onda ti nastupaš. Laže i da ima muža, ništa se ti ne boj ima da napravimo takav šou, samo moraš da me slušaš", savetovao je Baki, a Ekrem je poslušno klimao glavom.



izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>